Latest News
 
Περισσότερα
george romero rip
 
Περισσότερα
tarantino
 
Περισσότερα
leatherface 2

 
Περισσότερα
sequel deep blue sea
Horror Games
Πρόσφατα
 
Περισσότερα
28/06/2017

Layers of Fear – Psychological Horror Video Game

Από την πολωνική εταιρία ανάπτυξης Bloober Team προήλθε αυτό το ενδιαφέρον παιχνίδι ψυχολογικού τρόμου που είδε το φως της κυκλοφορίας τον Φεβρουάριο του 2016. Το «Layers of Fear» -όπως είναι ο ψαρωτικός τίτλος του- διατίθεται για Linux, Microsoft Windows, OS X, PlayStation 4 και Xbox One. Παίζεται μόνο σε single player mode. Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού είναι ένας ψυχικά διαταραγμένος (ανώνυμος) ζωγράφος ο οποίος προσπαθεί να ολοκληρώσει τον σπουδαιότερο πίνακά του τριγυρνώντας σ’ ένα σκοτεινό μέγαρο της Βικτωριανής εποχής.
 
Περισσότερα
26/04/2017

Νέο Trailer και Ημερομηνία Κυκλοφορίας για το Video Game Friday the 13th

Παρά την αισθητή καθυστέρηση το πολυαναμενόμενο survival horror ηλεκτρονικό παιχνίδι Friday the 13th : The Game πρόκειται να δει σύντομα το φως της κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία του οριστικοποιήθηκε για τις 26 Μαΐου 2017 και θα είναι διαθέσιμο για Microsoft Windows, Xbox One και PlayStation 4.Θυμίζουμε ότι πρόκειται για multiplayer όπου 7 παίκτες θα χειρίζονται τους ομαδάρχες της κατασκήνωσης Crystal Lake και ένας τον διαχρονικό horror χαρακτήρα του Jason Voorhees. Οι ομαδάρχες θα προσπαθούν να επιβιώσουν από τη φονική μανία του Jason σε 3 διαφορετικούς χάρτες.Επίσης κυκλοφόρησε πρόσφατα και ένα νέο trailer του παιχνιδιού το οποίο μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω. Οι φίλοι του τρόμου και ειδικά του μύθου του Friday the 13th ας προετοιμαστούν για νέες horror περιπέτειες!
 
Περισσότερα
04/10/2016

Deadlight – Survival Horror Video Game (2012)

Το παιχνίδι είναι δημιουργία της Tequila Works και κυκλοφόρησε το 2012 από τη Microsoft Studios για κονσόλα Xbox 360 και Η/Υ με Microsoft Windows. Από το 2016 όμως είναι διαθέσιμη από την Deep Silver και η (προτεινόμενη) Director’s Cut έκδοση για Xbox One και PlayStation 4 η οποία περιέχει αναβαθμισμένα γραφικά, βελτιωμένο χειρισμό, νέα animations και ένα νέο mode το «Survival Arena» όπου ο παίκτης πρέπει να επιβιώσει για όσο περισσότερο μπορεί έναντι των ζόμπι.

Ουσιαστικά είναι άλλο ένα παιχνίδι survival horror με θέμα την Αποκάλυψη των Ζόμπι αλλά με μια σημαντική διαφορά: είναι platform παιχνίδι με 2,5D γραφικά όπου ο παίχτης κινείται αριστερόστροφα και δεξιόστροφα εκτελώντας όλες τις ενέργειες κατ’ αυτόν τον τρόπο. Όπως σε πολλά survival horror έτσι και στο Deadlight ο χαρακτήρας που χειρίζεται ο παίχτης μπορεί να περπατήσει, να τρέξει, να σκύψει, να πηδήξει από τοίχους, να σκαρφαλώσει ενώ περιστασιακά επιδίδεται σε πιο πολύπλοκες ενέργειες όπως η εξέταση πτωμάτων και η ενεργοποίηση διακοπτών.

Το στιλ που προωθεί το παιχνίδι είναι περισσότερο η αποφυγή των ζόμπι –που εδώ αποκαλούνται Shadows– παρά η μάχη εναντίον τους. Έτσι λοιπόν αν ο παίχτης δεν μπορέσει να βρει κάποιο ασφαλές σημείο να κρυφτεί μπορεί να χρησιμοποιήσει τα περιορισμένα είδη όπλων (revolver, τσεκούρι, καραμπίνα) για να αντιμετωπίσει τα ζόμπι. Η επίλυση γρίφων προς αποφυγή των ζόμπι είναι άλλο ένα συναρπαστικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Γενικά το Deadlight είναι μια διασκεδαστική [...]

 
Περισσότερα
22/01/2016

The Vanishing of Ethan Carter – Horror Adventure Video Game (2014)

Από την ανεξάρτητη Πολωνική εταιρία The Astronauts έρχεται αυτό το πολύ ενδιαφέρον video game με τον πολυδιάστατο χαρακτήρα αναμειγνύοντας ποικίλα ιδιώματα. Τρόμος, μυστήριο, περιπέτεια, αγωνία, παραφυσικό, λαβυρινθώδεις γρίφοι και αστυνομική έρευνα είναι μερικές μόνο λέξεις που περιγράφουν την πλούσια εμπειρία που προσφέρει το «The Vanishing of Ethan Carter» στον παίκτη.

Το παιχνίδι προορίζεται για κονσόλα PlayStation αλλά και για PC (με λειτουργικό Microsoft Windows). Διαθέτει μόνο Single-Player mode. Ο παίκτης χειρίζεται τον χαρακτήρα του ντετέκτιβ Paul Prospero ο οποίος επιστρατεύει τις γνώσεις του στο πεδίο του παραφυσικού για να εντοπίσει ένα εξαφανισμένο αγόρι ονόματι Ethan Carter.

Ο ντετέκτιβ πηγαίνει στην Red Creek Valley, όπου βρίσκεται το σπίτι του δωδεκάχρονου αγοριού αφότου έλαβε μια επιστολή από το παιδί που τον έκανε να αντιληφθεί ότι κινδυνεύει. Κατά την έλευσή του στην περιοχή ο ντετέκτιβ θα διαπιστώσει ότι το αγόρι έχει εξαφανιστεί ύστερα από ένα βίαιο φονικό που έλαβε χώρα εκεί. Άμεσα ξεκινάει την έρευνά του για τον μικρό Ethan αξιοποιώντας τις υπερφυσικές του δεξιότητες μεταξύ άλλων.

Στα μεγάλα πλεονεκτήματα περιλαμβάνεται η ελευθερία κινήσεων που έχει ο παίκτης στον ανοικτό κόσμο του παιχνιδιού. Έναν κόσμο εμπλουτισμένο με εντυπωσιακά και επιβλητικά περιβάλλοντα τα οποία υποστηρίζονται από επίσης εκπληκτικά γραφικά. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα μυστήρια/γρίφοι που καλείστε να λύσετε προκειμένου να προχωρήσει η έρευνα [...]

 
Περισσότερα
17/10/2015

Το Friday the 13th επιστρέφει σε νέο video game

Μετά από ένα διάστημα απουσίας μεγαλύτερο των 25 χρόνων, η κλασική horror φιγούρα του Jason Voorhees επιστρέφει στον στίβο των video games. Αυτές τις μέρες ανακοινώθηκε από τις εταιρείες ανάπτυξης Gun Media και IllFonic το Friday the 13th: The Game το οποίο θα ολοκληρωθεί σε συνεργασία με την Crystal Lake Entertainment.

Πρόκειται για ένα multiplayer παιχνίδι survival horror τύπου στο οποίο ένας παίχτης θα χειρίζεται τον Jason και οι υπόλοιποι εφτά τα υποψήφια θύματα της κατασκήνωσης που θα προσπαθούν να επιβιώσουν. Επίσης οι παίχτες θα μπορούν να φοράνε και την ίδια τη μάσκα του Jason σε κάποια φάση του παιχνιδιού.

Η κυκλοφορία του Friday the 13th: The Game είναι προγραμματισμένη για το Φθινόπωρο του 2016 για πλατφόρμες Xbox One, PlayStation 4 αλλά και για PC. Επιπλέον, υπάρχει και μια ιστοσελίδα του kickstarter όπου μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να στηρίξει τη δημιουργία του παιχνιδιού.

Για το παιχνίδι τοποθετήθηκε και ο δημιουργός του θρυλικού Firday the 13th Sean S. Cunningham λέγοντας τα παρακάτω:

Έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια από τότε που οι οπαδοί του franchise είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το Friday the 13th σε video game. Η τεχνολογία έχει πλέον φτάσει σε ένα επίπεδο που επιτρέπει στους φίλους του franchise να βιώσουν την εμπειρία που τους αξίζει. Πάντα ονειρευόμουν να μπορέσουν οι παίχτες να γίνουν ο Jason και να κυνηγήσουν ομαδάρχες σε μια εικονική Crystal Lake. Είμαι ενθουσιασμένος που έχουμε τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε αυτή [...]