Κριτικές Τηλεοπτικών Σειρών

Οι τηλεοπτικές σειρές προσελκύουν όλο και περισσότερους θεατές τα τελευταία χρόνια και το horror κοινό δεν έχει μείνει ανεπηρέαστο από αυτήν την τάση. Στη συγκεκριμένη κατηγορία λοιπόν θα βρείτε παρουσιάσεις, σχολιασμούς και κριτικές για τηλεοπτικές σειρές τρόμου και θρίλερ. Φιλοξενούνται νέες αλλά και παλιότερες σειρές τρόμου ώστε να καλύπτεται ένα όσο το δυνατόν ευρύτερο χρονικό πλαίσιο.

Latest News
 
Read More
came desert poster
 
Read More
zombies
 
Read More
al pacino 1

 
Read More
hotel of the damned poster
Horror TV Series
Most Recent
 
Read More
30/09/2016

Nightmares And Dreamscapes: From The Stories Of Stephen King – Ζωντανοί Εφιάλτες (2006)

Πολύ ψωμί φαίνεται να υπάρχει εδώ. Πρόκειται για τηλεοπτικές μεταφορές μικρών ιστοριών του Stephen King που προβλήθηκαν στην αμερικάνικη τηλεόραση το 2006 σε οκτώ επεισόδια. Στη μορφή DVD τα βρίσκουμε χωρισμένα σε 3 ξεχωριστά δισκάκια. Από 3 επεισόδια έχουν τα μέρη Α και Β ενώ τα τελευταία 2 βρίσκονται στο Γ μέρος του πακέτου. Ακολουθούν οι ονομασίες των επεισοδίων κατά σειρά μαζί με σύντομες περιγραφές τους.

Battleground: Ένας [...]

 
Read More
29/07/2016

Harper’s Island – Η Agatha Christie συναντά το Scream

Όχι, δεν είναι καθόλου παραπλανητικός ο τίτλος που δίνουμε για την εν λόγω σειρά. Έτσι ακριβώς έχει περιγραφεί το αμερικάνικο Harper’s Island που προβλήθηκε στο δίκτυο CBS την περίοδο 2008-2009 κρατώντας σε αγωνία τους θεατές μέχρι το τέλος. Μπορεί να αποτελείται από μόλις έναν κύκλο των δεκατριών σαραντάλεπτων επεισοδίων, όμως σ’ αυτό το περιορισμένο διάστημα το πόνημα του Ari Schlossberg (σεναριογράφος του Hide and Seek) κατάφερε να [...]

 
Read More
20/07/2016

The Strain – 2ος Κύκλος (2015)

Έχοντας αφήσει γενικά θετικές εντυπώσεις αλλά και αρκετά παράπονα, το «The Strain» των Guillermo del Toro και Chuck Hogan εξαπέλυσε τη δεύτερη επίθεσή του μέσα στο 2015. Ο δεύτερος κύκλος προβλήθηκε ξανά από το FX και αποτελείται από 13 επεισόδια (όπως και ο πρώτος) με διάρκεια λίγο λιγότερο από 50 λεπτά το καθένα.

Η δεύτερη σεζόν ξεκινά από εκεί που τελείωσε η πρώτη. Οι ήρωες μας έχουν καταφέρει να τραυματίσουν σοβαρά τον [...]

 
Read More
11/05/2016

Wayward Pines – 1ος Κύκλος (2015)

Σίγουρα όταν ανακοινώθηκε η δημιουργία αυτής της σειράς από το Fox και ειδικότερα όταν γνωστοποιήθηκαν οι συντελεστές που θα την στήριζαν και θα την περιποιούνταν, οι προσδοκίες δεν θα μπορούσαν παρά να είναι υψηλές. Ευτυχώς το «Wayward Pines» κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και αναμφίβολα αποτελεί μια από τις καλύτερες σειρές του 2015, τουλάχιστον στο πεδίο των μυστηρίου/θρίλερ/sci-fi σειρών.

Η σειρά έχει την τύχη να [...]

 
Read More
12/04/2016

Masters of Horror: Όταν οι «Μετρ» του Τρόμου Ενώνουν τις Δυνάμεις τους…

Πρόκειται για μια σειρά που γεννήθηκε από καθαρό κέφι, μεράκι και…μπόλικο φαγοπότι! Όχι δεν κάνουμε πλάκα αλλά κυριολεκτούμε! Βλέπετε ο δημιουργός αυτής της horror τηλεοπτικής σειράς Mick Garris προσκάλεσε για κρασοκατάνυξη πολλές φορές από το 2002 διάφορα «ιερά τέρατα» της horror σκηνής στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να φτιάξει μια δημιουργική σειρά τρόμου υψηλής ποιότητας.

Το «Masters Of Horror» είναι ο καρπός αυτής της σπάνιας [...]

HORROR SEARCH
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type