REVIEWS
Διαβάζετε
Starry Eyes (2014)
0
Review

Starry Eyes (2014)

Η Σάρα είναι μια νέα ηθοποιός που ψάχνει να βρει την κατάλληλη ευκαιρία για να γίνει πρωταγωνίστρια. Πηγαίνει λοιπόν από την μια ακρόαση στην άλλη μέχρι που η τελευταία της ακρόαση θα είναι και η μοιραία. Επιτέλους της δίνεται η ευκαιρία που ζητούσε αλλά πρέπει να πληρώσει το αντίτιμο για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά της. Θα συμβιβαστεί ή θα αφήσει την ευκαιρία να φύγει μέσα από τα χέρια της;
Επισκόπηση
Σκηνοθεσία

Kevin Kölsch, Dennis Widmyer

Παραγωγή

Travis Stevens

Σενάριο

Kevin Kölsch, Dennis Widmyer

Ηθοποιοί

Alex Essoe, Amanda Fuller, Noah Segan

Μουσική

Jonathan Snipes

Εταιρείες Παραγωγής

Snowfort Pictures, Parallactic Pictures, Dark Sky Films

Διάρκεια

1 Ώρα και 38 Λεπτά (98 Λεπτά)

Χώρα

ΗΠΑ

Γλώσσα

Αγγλικά

Σλόγκαν

She would kill to be famous / All dreams require sacrifice.

Έτος

2014

ΚΡΙΤΙΚΗ

Είναι μια ιδιαίτερη ταινία που σου αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα. Έχει κάποια κενά στην πλοκή και το πρώτο μισό σχεδόν της κυλάει αργά και χωρίς ουσιαστικά να μας αποκαλύπτει και να μας προϊδεάζει για το τι πρόκειται να επακολουθήσει. Το δεύτερο μισό της ταινίας είναι ιδιαίτερα δυνατό και έχει αρκετές σκηνές που σοκάρουν και αηδιάζουν θα έλεγα. Κατάφερε να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον και να με κρατήσει μέχρι το τέλος της. Βλέπουμε την πρωταγωνίστρια να παλεύει με την ηθική και τις επιθυμίες της και να γίνεται έρμαιο αυτών.

Horror Trivia
Στην πρεμιέρα που έγινε στην Νέα Υόρκη, ένας θεατής λιποθύμησε. Αναγκαστικά σταμάτησαν την ταινία και άναψαν τα φώτα της αίθουσας για να συνοδεύσουν έξω το θεατή και έπειτα την γύρισαν πίσω κατά 2 λεπτά και συνεχίστηκε η προβολή κανονικά.

Η Alex Essoe στο ρόλο της Σάρα είναι εκπληκτική. Αποδίδει άψογα τον ρόλο της διαταραγμένης, άπληστης και φιλόδοξης νέας στάρλετ που θα έκανε τα πάντα για να πετύχει το σκοπό της. Να σημειώσω, πως η σκηνή όπου η πρωταγωνίστρια κάνει εμετό στην μπανιέρα είναι όντως πραγματική και δεν χρησιμοποιήθηκαν εφέ. Θα καταλάβετε τι εννοώ όταν το δείτε. Άλλη μια εξαιρετική ερμηνεία είναι αυτή του Louis Deszeran στο ρόλο του παραγωγού. Μπορεί να είναι μικρός ο ρόλος του αλλά είναι απολαυστικός.

Εξαιρετικό μακιγιάζ, καλό σενάριο και σκηνοθεσία, πολλές δυνατές στιγμές τρόμου αν και κάποιες από αυτές θα σας «γυρίσουν» το στομάχι. Έχει στοιχεία splatter, οπότε οι φαν του είδους μην την παραλείψετε.

Starry Eyes

Movie Review Highlights (SPOILERS)

 

  • Ο κάθε φόνος.
  • H μεταμόρφωση της Σάρα.

Photos
starry eyes sexy girls starry eyes girl starry eyes gross starry eyes ritual starry eyes woman starry eyes still

Posters
starry eyes dvd starry eyes film starry eyes review starry eyes official poster starry eyes blu ray starry eyes 2014 starry eyes poster

Trailer

Σχετικοί Σύνδεσμοι
flixster   rotten tomatoes      wikipedia      facebook   IMDb

Μοιραστείτε το
Θετικά

Οι ερμηνείες της Essoe και του Deszeran, το εξαιρετικό μακιγιάζ.

Αρνητικά

Το πρώτο μισό της ταινίας κυλάει λιγάκι αργά.

Αξιολόγηση
Βαθμός Συντάκτη
Βαθμός Χρηστών
Rate Here
GORE
ΒΑΘΜΟΣ
Συμπέρασμα

Ιδιαίτερη ταινία που ούτε σε εκπλήσσει ούτε όμως σε κάνει να βαρεθείς. Όχι από τις καλύτερες της χρονιάς αλλά πιστεύω πως δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Βαθμός Συντάκτη
Βαθμός Χρηστών
2 ratings
You have rated this
Συντάκτης
Ελευθερία Κούση
Λατρεύω τον καλό κινηματογράφο σε όλα του τα είδη. Αλλά οι horror ταινίες είναι οι αγαπημένες μου. Τίποτα δεν συγκρίνεται με μια καλή ταινία τρόμου. Θεωρώ λοιπόν καθήκον μου να ενημερώσω εσάς τους horror fans για τις κλασσικές και όχι μόνο ταινίες τρόμου. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

Leave a Response