REVIEWS
Now Reading
Girls Against Boys (2012)
0
Review

Girls Against Boys (2012)

Μετά από ένα άσχημο χωρισμό, η Σέι βρίσκεται μπλεγμένη με μια πολύ περίεργη κατάσταση, Ένα βράδυ ξέφρενης διασκέδασης με της συνάδερφό της Λου, καταλήγει στο βιασμό της από έναν άνδρα που γνώρισε το ίδιο βράδυ. Μαζί με την Λου, αποφασίζουν να αποδώσουν την δικαιοσύνη την οποία εκείνες πιστεύουν πως πρέπει να αποδοθεί.
Overview
Σκηνοθεσία

Austin Chick

Παραγωγή

Aimee Shieh, Clay Floren, Daniel Sollinger

Σενάριο

Austin Chick

Ηθοποιοί

Danielle Panabaker, Nicole LaLiberte, Andrew Howard, Michael Stahl-David, Liam Aiken

Μουσική

Nathan Larson

Εταιρείες Παραγωγής

Floren Shieh Productions

Διάρκεια

1 Ώρα και 33 Λεπτά (93 Λεπτά)

Χώρα

ΗΠΑ

Γλώσσα

Αγγλικά

Σλόγκαν

Bad Girls Don't Cry. They Get Even.

Box Office

$7.529 (έως 21/9/2013)

Έτος

2012

ΚΡΙΤΙΚΗ

Αν και η ταινία έχει πάρει άθλια βαθμολογία από τους χρήστες του IMDB και οι κριτικές διίστανται, εγώ την θεωρώ μια από τις καλύτερες ταινίες horrorthriller του 2012. Αρκετά καλλιτεχνική ταινία, όχι όμως στον βαθμό που είναι απρόσιτη για όλους. Σε αφήνει να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα, συμμετέχεις στην ταινία και κρίνεις ο ίδιος αν οι πράξεις των πρωταγωνιστών έχουν κάποια βάση ή όχι.

Ναι, εντάξει, ίσως ηλικίες κάτω των 30 να την θεωρήσουν βαρετή, όμως η ταινία απέχει κατά πολύ από αυτόν τον χαρακτηρισμό. Μας δείχνει το τι είναι ικανός να κάνει ένας άνθρωπος στην σκέψη του ό,τι και μόνο μπορεί να πράξει όπως εκείνος θέλει και μάλιστα να καταφέρει να μείνει και ατιμώρητος. Το πόσο μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος τον συνάνθρωπό του για να καλύψει απλά τις δικές του ανάγκες και ανασφάλειες.

Horror Trivia

Ο χαρακτήρας της Λου επρόκειτο αρχικά να ενσαρκωθεί από μια Κινέζα ηθοποιό η οποία όμως παραιτήθηκε καθώς δεν ήθελε να γυρίσει γυμνές σκηνές.


Δείχνει γενικότερα την φύση του ανθρώπου και την άποψη του για το τι είναι καλό και κακό και ως που μπορεί να φτάσει κάποιος. Δεν είναι εύκολη ταινία. Θέλει προσήλωση και ίσως επιβάλλεται και μια δεύτερη θέαση. Προσωπικά, ξεχώρισα την ερμηνεία της Λου αλλά και την εξαιρετική μουσική επένδυση της ταινίας.

girsl boys

Girls Against Boys

Movie Review Highlights
  • Η παραδειγματική τιμωρία του Σάιμον.
  • Η εμφάνιση της Γιαπωνέζας γκέισας με σχολική στολή.

Photos

girl girls boys 2012 girls boys film girls boys review

Posters

girls boys thriller girls boys poster

Trailer

Σχετικοί Σύνδεσμοι

flixster   rotten tomatoes   allmovie   wikipedia   Girls Against Boys (2012) on IMDb

Διαβάθμιση Gore:
5 = Ατελείωτο λουτρό αίματος - 4 = Πολύ αιματοβαμμένο - 3 = Αιματοβαμμένο - 2 = Ελάχιστα αιματοβαμμένο - 1 = Σταγόνες αίματος - 0 = Ανυπαρξία αίματος

Διαβάθμιση Βαθμολογίας:
5 = Αριστουργηματικό! - 4 = Πολύ καλό - 3 = Καλό - 2,5 = Μέτριο - 2 = Κακό - 1 = Πολύ κακό - 0 = Δεν βλέπεται με τίποτα!

Positives

Έξυπνο σενάριο, οι ερμηνείες των ηθοποιών και το ότι η ταινία δεν σου δίνει «μασημένη τροφή» αλλά σε αφήνει να κρίνεις ο ίδιος τους χαρακτήρες βάζοντάς σου διλήμματα ηθικά.

Negatives

Το πρώτο μισάωρο της ταινίας έχει λιγάκι αργό ρυθμό και ίσως αυτό κουράσει κάποιους.

Rating
Βαθμός Συντάκτη
Βαθμός Χρηστών
Rate Here
GORE
ΒΑΘΜΟΣ
Conclusion

Μια από τις καλύτερες ταινίες του 2012, πάντα κατά την άποψή μου, που πιστεύω πως έχει να πει πολλά και αφήνει τον θεατή να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Βαθμός Συντάκτη
Βαθμός Χρηστών
You have rated this
About The Author
facebook-profile-picture
Ελευθερία Κούση
Λατρεύω τον καλό κινηματογράφο σε όλα του τα είδη. Αλλά οι horror ταινίες είναι οι αγαπημένες μου. Τίποτα δεν συγκρίνεται με μια καλή ταινία τρόμου. Θεωρώ λοιπόν καθήκον μου να ενημερώσω εσάς τους horror fans για τις κλασσικές και όχι μόνο ταινίες τρόμου. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.