Έρχεται το Wolves από τον David Hayter

Μια νέα ταινία τρόμου/δράσης με λυκάνθρωπους πρόκειται να κυκλοφορήσει τη χρονιά που διανύουμε από τον σεναριογράφο των «X-Men» και «Watchmen» David Hayter. To «Wolves» όπως θα ονομάζεται η ταινία θα είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Hayter ο οποίος έχει επιμεληθεί και το σενάριο. Η παραγωγή είναι της Copperheart Entertainment του Steve Hoban που έχει αναλάβει άλλη μια cult ταινία λυκανθρωπικής θεματολογίας της νεότερης εποχής, το εξαιρετικό «Ginger Snaps» (2000).

Σχετικά με την υπόθεση του «Wolves», μαθαίνουμε ότι επικεντρώνεται στον Cayten Richards, έναν εμφανίσιμο δεκαοκτάχρονο που κρύβει ένα φοβερό μυστικό. Ο νεαρός αναγκάζεται να πάρει τους δρόμους μετά τον βίαιο θάνατο των γονιών του και κατά τη διάρκεια της φυγής του βιώνει τις τρομακτικές συνέπειες της μεταμόρφωσης σε λυκάνθρωπο. Στη συνέχεια βρίσκεται μπλεγμένος στη διαμάχη δύο αντιμαχόμενων φατριών λυκανθρώπων με στόχο τον έλεγχο της απόκοσμης πόλης Lupine Ridge.

Το cast απαρτίζεται από πολλούς ηθοποιούς νεότερης γενιάς που διακρίθηκαν τα τελευταία χρόνια. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους Jason Momoa (Conan The Barbarian, Game of Thrones), Lucas Till (X-Men: First Class), Adam Butcher (Saint Ralph, Dog Pound) ενώ συμμετέχουν και πιο παλιές «σειρές» όπως ο Stephen McHattie (Watchmen, The Fountain). Ο Lucas Till υποδύεται τον πρωταγωνιστή Cayten Richards. Προς το παρόν, το μόνο που μπορούμε να απολαύσουμε οπτικά είναι μια εντυπωσιακή ομολογουμένως φωτογραφία από την ταινία την οποία και σας παραθέτουμε.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ