Ο Wes Craven καταπιάνεται με νέες τηλεοπτικές σειρές τρόμου

Μπορεί ο θρύλος της horror σκηνής Wes Craven να δήλωσε προβληματισμένος για τη νέα horror σειρά Scream (πρεμιέρα στις 30 Ιουνίου 2015) στη δημιουργία της οποίας συμμετέχει ως παραγωγός, αυτό όμως δεν εμπόδισε την ενασχόλησή του με άλλες τρεις τηλεοπτικές σειρές τρόμου που ετοιμάζονται από την Universal Cable Productions για το κανάλι Syfy.

the people under the stairs

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Deadline, ο Craven θα εργαστεί ως εκτελεστικός παραγωγός στην τηλεοπτική μεταφορά της δικής του ταινίας τρόμου του 1991 «The People Under The Stairs» (Οι Άνθρωποι Κάτω από τις Σκάλες). Η σειρά φαίνεται πως θα αποκλίνει αισθητά από την ταινία και περιγράφηκε ως «το Downton Abbey συναντά το The Amityville Horror».

we are al completelυ fine

Το δεύτερο σημαντικό εγχείρημα του Craven στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Universal θα είναι η σκηνοθεσία και το σενάριο του πρώτου πιλοτικού επεισοδίου της σειράς «We Are All Completely Fine» που θα αποτελεί μεταφορά της ομότιτλης νουβέλας τρόμου του 2014 του Αμερικανού συγγραφέα Daryl Gregory. Η υπόθεση του βιβλίου αφορά μερικούς προβληματικούς και επικίνδυνους ανθρώπους που σχηματίζουν μια ομάδα ψυχοθεραπείας υπό την παρακολούθηση μιας ψυχιάτρου με σκοπό να ανακαλυφθεί ποια τέρατα κρύβουν βαθιά μέσα τους και ποια εκδηλώνονται σε κοινή θέα.

Τέλος, ο Craven θα δουλέψει και ως εκτελεστικός παραγωγός στη σειρά Disciples που αποτελεί μεταφορά των ομότιτλων κομικς του Steve Niles. Η σειρά περιγράφεται ως ένα ιδιότυπο μείγμα τρόμου, θρίλερ και κυρίως επιστημονικής φαντασίας αφού οι πολύ πλούσιοι θα έχουν ιδρύσει αποικίες στο διάστημα! Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τρεις διαστημικούς πράκτορες οι οποίοι έχουν προσληφθεί από έναν γερουσιαστή για να αρπάξουν την κόρη του από τα νύχια μιας θρησκευτικής σέχτας που έχει ως βάση το φεγγάρι του Δία, τον Γανυμήδη!

Μετά λοιπόν από μια λαμπρή καριέρα στις ταινίες τρόμου, φαίνεται πως ήρθε η ώρα για τον μεγάλο κινηματογραφιστή να δοκιμάσει την τύχη του και στην τηλεόραση καθώς οι σειρές τρόμου είναι μια ανερχόμενη και ιδιαίτερα κερδοφόρος «μπίζνα». Ας του ευχηθούμε καλή επιτυχία.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ