Πρώτο βίντεο και νέες φωτογραφίες από το Sinister 2

Επιτέλους να και κάτι σε βίντεο από το επερχόμενο sequel του Sinister. Πρόκειται για το νέο teaser trailer διάρκειας λίγων δευτερολέπτων το οποίο σίγουρα δεν χορταίνει κανένα φίλο των εν λόγω ταινιών αλλά όπως και να’ χει είναι καλύτερο από το τίποτα. Μπορείτε λοιπόν να δείτε το πρώτο teaser του Sinister 2 παρακάτω.

Δεν τελειώσαμε εδώ όμως. Μαζί με το teaser, έχουμε και ολοκαίνουριες φωτογραφίες από τη ροή της ταινίας τις οποίες και σας παραθέτουμε. Θυμίζουμε ότι το Sinister 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2015. Θα μας συστήσει μια νέα οικογένεια, συγκεκριμένα μια μητέρα με δύο δίδυμους γιους που μετακομίζουν σ’ ένα επαρχιακό σπίτι το οποίο είναι «σημαδεμένο» με τον θάνατο.

Από το πρώτο φιλμ επιστρέφει ο James Ransone στο ρόλο του ντετέκτιβ So & So ο οποίος θα προσπαθήσει να βοηθήσει την οικογένεια να αντιμετωπίσει το κακό. Το υπόλοιπο cast απαρτίζεται από τους Shannyn Sossamon, Tate Ellington, Nicholas King, Laila Haley, Howie Johnson και Jaden Klane.

Ο Ciaran Foy έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία ενώ το σενάριο έχουν επιμεληθεί οι Neal Parks, Scott Derrickson και C. Robert Cargill. Για να δούμε τι μας περιμένει σ’ αυτό το πολυαναμενόμενο sequel…

Sinister 2 Photo 1
Sinister 2 Photo
Sinister 2 Photo 2

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ