Δείτε το Video Clip του Christine που σκηνοθέτησε ο John Carpenter

Στις 20 Οκτώβρη του τρέχοντος έτους πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Sacred Bones Records η νέα μουσική συλλογή του μεγάλου John Carpenter με τίτλο «John Carpenter Anthology: Movie Themes 1974-1998».

Η συλλογή περιλαμβάνει τα μουσικά θέματα των κλασικών ταινιών του για την προαναφερθείσα χρονική περίοδο, με κάποιες επανηχογραφήσεις για τις ανάγκες του νέου album. Επίσης σκηνοθέτησε και ένα βίντεο κλιπ για την κλασική ταινία του Christine το οποίο μπορείτε να τσεκάρετε παρακάτω.

Το πλήρες setlist της ανθολογίας είναι το ακόλουθο:

1. In the Mouth of Madness
2. Assault on Precinct 13
3. The Fog
4. Prince of Darkness
5. Santiago (Vampires)
6. Escape From New York
7. Halloween
8. Porkchop Express (Big Trouble in Little China)
9. They Live
10. The Thing
11. Starman
12. Dark Star
13. Christine

Τέλος να προσθέσουμε ότι ο Carpenter θα βγει σε περιοδεία από τα τέλη Οκτώβρη για την προώθηση της συλλογής του. Το ίδιο είχε κάνει και το 2016 όπου τον είχαμε δει και στη χώρα μας σε ένα απολαυστικό live. Για τις ημερομηνίες της περιοδείας του μπορείτε να ενημερώνεστε από την επίσημη ιστοσελίδα του:

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ