Νέα ταινία τρόμου με σκηνοθέτη τον Alexandre Aja

Ο άνθρωπος πίσω από το εκπληκτικό «Haute Tension» (2003) και το αξιόλογο remake «The Hills Have Eyes» πρόκειται να αναλάβει τη σκηνοθεσία μιας νέας ταινίας τρόμου που θα τιτλοφορείται «Sleepwalker». Αναφερόμαστε στον προικισμένο Γάλλο σκηνοθέτη Alexandre Aja που σίγουρα δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο με την πλειοψηφία των μέχρι τώρα ταινιών του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από το The Tracking Board ο Aja θα συνεργαστεί στο νέο εγχείρημα με τον πολυάσχολο Jason Blum της Blumhouse Productions η οποία έχει χαρίσει στο horror κοινό επιτυχημένες ταινίες τρόμου υψηλού προφίλ όπως τα «Sinister», «Paranormal Activity» και «Insidious». Το σενάριο θα αναλάβει ο σεναριογράφος του θρίλερ «Road to Paloma» (2014) Jonathan Hirschbein.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την υπόθεση του «Sleepwalker» παρά μόνο ότι τα γεγονότα θα εκτυλίσσονται σε ένα κέντρο μελέτης ύπνου. Άγνωστη παραμένει επίσης και η ημερομηνία κυκλοφορίας όπως και η σύνθεση του cast. Έχετε λοιπόν το νου σας για νεότερες πληροφορίες από την ιστοσελίδα μας…ελπίζουμε στο προσεχές μέλλον.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ