Νέο φιλμ τρόμου με θέμα τον…ναζί Χάινριχ Χίμλερ!

Αυτό το fantasy horror φιλμάκι χαμηλού προϋπολογισμού παίζει να είναι από τα πιο τρελά φιλμ τρόμου της χρονιάς, φέρνοντας στο νου κάτι παλιές, παρακμιακές exploitation ταινίες τρόμου που επικεντρώνονταν στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης. Λέγεται «Reichsfuhrer-SS» και το θέμα του εστιάζεται σε έναν από τους πιο απεχθείς ανθρώπους της ιστορίας, στον αρχηγό των SS, Χάινριχ Χίμλερ!

Φυσικά η μόνη μετά θάνατον πορεία που θα μπορούσε να έχει ο φρικώδης στρατάρχης των SS είναι η κόλαση. Μετά την αυτοκτονία του λοιπόν το 1945 οδεύει κατευθείαν για τις πύλες της κολάσεως όπου θα συναντήσει τον φύλακά τους, τον Έρεβο! Από το σημείο αυτό ξεκινάει ένας φοβερό μαρτύριο για τον μισητό στρατάρχη των SS που δολοφόνησε εκατομμύρια ανθρώπους!

Στο «Reichsfuhrer-SS» θα πρωταγωνιστήσουν οι David B. Stewart III, Angelina Leigh, Chuck Maher, Martin Slamon, John Martineau, Tina Krause, Tammy Jean, Joseph Barford, Anthony Cerrano, Kelly Weston, Joe Ronca και Carmela Hayslett. Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του David B. Stewart III.

Η ταινία δεν προβλέπεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, τουλάχιστον το προσεχές διάστημα. Πάντως θα είναι διαθέσιμη και σε υπηρεσίες VOD (Video On Demand) για όποιον ενδιαφέρεται. Η κυκλοφορία της είναι προγραμματισμένη για τα τέλη του 2015. Αν επιθυμείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το «Reichsfuhrer-SS» δείτε το trailer που ακολουθεί.

Reichsfuhrer SS Poster

https://www.youtube.com/watch?v=nfBJPnYrAqQ

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ