Νέο Φιλμ Τρόμου με Φονικό Ιό και Ζόμπι από το Κόσοβο!

Ταινίες τρόμου από το κοντινό Κόσοβο δεν βλέπουμε συχνά (τι σας είπαμε τώρα!). Γι’ αυτό και η εν λόγω ταινία πιστεύουμε πως αξίζει να γνωστοποιηθεί ακόμα κι αν οι πιθανότητες να είναι καλή φαίνονται λίγες. Πρόκειται για το «Virus: Extreme Contamination» του Ιταλού σκηνοθέτη/σεναριογράφου Domiziano Delvaux Cristopharo που συνδυάζει τρόμο και επιστημονική φαντασία αντλώντας έμπνευση από την κλασική ιστορία του μεγάλου H.P. Lovecraft The Colour out of Space (1927).

Το φιλμ ακολουθεί έναν Ιταλό επιστήμονα ο οποίος πηγαίνει στο Κόσοβο για να ερευνήσει τις παρενέργειες ενός μετεωρίτη που έπεσε εκεί. Φτάνοντας στην περιοχή ανακαλύπτει ότι ο μετεωρίτης έχει μεταφερθεί σε μια στρατιωτική βάση όπου όλοι οι άνθρωποι έχουν μεταμορφωθεί σε επικίνδυνα πλάσματα που παραπέμπουν έντονα σε ζόμπι.

Πρωταγωνιστούν οι Halil Budakova, Michael Segal, Rimi Beqiri, Merita Budakova, Vilson Spaqi, Adrian Vila, Hasan Lushi, Adem Kicaj, Avni Lushtaku, Faik Gashi και Paola Barale. Το «Virus: Extreme Contamination» θα κυκλοφορήσει στη χώρα του το Κόσοβο στις 3 Μαρτίου 2016. Δύσκολο να περάσει από δω πάντως…

Τσεκάρετε επίσης το φωτογραφικό υλικό που παραθέτουμε στην παρούσα είδηση μαζί με το teaser trailer που έχει διατεθεί για το φιλμ.

Virus-Photo-7-610x322
Virus-Photo-6-610x342
Virus-Photo-5-610x342
Virus-Photo-4-610x342
Virus-Photo-3-610x342
Virus-Photo-2-610x342
Virus-Photo-1-610x342

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ