Νέα Ταινία Τρόμου από την Ιρλανδία

Από τις Fantastic Films και Kaleidoscope Film Distribution έρχεται το ντεμπούτο του σκηνοθέτη Dennis Bartok που φέρει τον τίτλο Nails. Πρόκειται για ταινία τρόμου μεταφυσικού τύπου από την Ιρλανδία που περιστρέφεται γύρω από μια νεαρή κοπέλα η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο παράλυτη μετά από ατύχημα.

Η κοπέλα προσπαθεί να αναρρώσει και να ανακτήσει τους δεσμούς με την οικογένειά της αλλά μια κακόβουλη υπερφυσική οντότητα την επισκέπτεται στο δωμάτιό της με άγριες διαθέσεις. Πρωταγωνιστούν οι Shauna Macdonald, Ross Noble, Steve Wall, Leah McNamara, Gemma, Richard Foster-King και Charlotte Bradley. Το σενάριο το έχει γράψει ο Bartok μαζί με τον Tom Abrams.

Το φιλμ θα κυκλοφορήσει στη χώρα του στις 20 Φεβρουαρίου σε φεστιβάλ κινηματογράφου του Δουβλίνου. Θα ενημερώσουμε αν υπάρξουν νεότερα για κυκλοφορία σε άλλες χώρες ή στη δική μας. Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από το φιλμ τσεκάρετε το επίσημο trailer που έχει κυκλοφορήσει και συνοδεύει την είδησή μας.

nails poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ