Τρόμος και περιπέτεια στο Planet of the Sharks

Μετά τους πιθήκους καιρός να δούμε και ένα άλλο πλάσμα του ζωικού βασιλείου να κυριαρχεί στον πλανήτη μας αυτή τη φορά από το μαγικό κόσμο των υδάτων. Αναφερόμαστε στη νέα ταινία action horror του πιστού b-movάκια σκηνοθέτη/σεναριογράφου Mark Atkins που φέρει τον τίτλο Planet of the Sharks.
Η ταινία μάς μεταφέρει σε μια μελλοντική γη όπου το λιώσιμο των πάγων έχει προκαλέσει την κάλυψη από νερά του 98% της ξηράς. Στον πλανήτη κυριαρχούν πλέον οι καρχαρίες καθοδηγούμενοι από έναν μεταλλαγμένο καρχαρία αρχηγό. Μια ομάδα ανθρώπων που επιβιώνει σε μια πλατφόρμα πάνω από τη θάλασσα βρίσκεται αντιμέτωπη με τους καρχαρίες…

Ο φιλμ θα προβληθεί από το αμερικάνικο δίκτυο Syfy στις 27 Ιουλίου 2016. Πρωταγωνιστούν οι Alex Anlos, Brandon Auret, Stephanie Beran και Lindsay Sullivan. Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από το Planet of the Sharks δείτε το επίσημο trailer που μόλις κυκλοφόρησε και συνοδεύει το άρθρο μας.

Αν μάθουμε κάτι για έλευση του φιλμ στη χώρα μας θα ενημερώσουμε σχετικά…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ