Ένα φιλμ μικρού μήκους για τρομακτικά Χριστούγεννα

Ένα φιλμ μικρού μήκους για τρομακτικά Χριστούγεννα

Θέλετε μια μικρή δόση χριστουγεννιάτικου τρόμου; Θέλετε οι παλιότεροι να ανασύρετε αναμνήσεις από παλιά cult χριστουγεννιάτικα φιλμ τρόμου όπως το «Silent Night, Deadly Night»; Ε λοιπόν δεν έχετε παρά να δείτε το φιλμ μικρού μήκους Eve of the Nutcracker όπου ο μνημειώδης «Καρυοθραύστης» έχει την τιμητική του.

Το Eve of the Nutcracker είναι παραγωγή του 2016 της καναδέζικης εταιρείας Red Razor Pictures με σκηνοθέτη και σεναριογράφο τον Kyle Martellacci ο οποίος ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με φιλμ μικρού μήκους horror κατεύθυνσης. Πρωταγωνιστούν οι Stephanie Moran, Kyle Martellacci και Clayton Millette.

Στην εξάλεπτη διάρκειά του το φιλμ παρουσιάζει τον τρόμο που βιώνει μια κοπέλα στο σπίτι της την παραμονή των Χριστουγέννων όταν μια κούκλα καρυοθραύστης που λαμβάνει ως δώρο εμφανίζεται μυστηριωδώς σε διάφορα σημεία του σπιτιού της.

Το Eve of the Nutcracker κυκλοφορεί ελεύθερα στο διαδίκτυο και μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο παρόν άρθρο μας.

eve of the nutcracker

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ