The Strangers: Prey at Night – Επίσημο Trailer & Κυκλοφορία στην Ελλάδα

Μετά τις πρώτες φωτογραφίες και το ψαρωτικό teaser έφτασε και το επίσημο full length trailer για το sequel του The Strangers που είναι γνωστό εδώ και καιρό ως The Strangers: Prey at Night.

Μπορείτε να δείτε το trailer στην παρούσα είδηση παίρνοντας έτσι μια ακόμη πιο λεπτομερή εικόνα από το νέο φιλμ τρόμου home invasion κατεύθυνσης του Johannes Roberts (47 Meters Down, The Other Side of the Door, F).

Η δεύτερη ενδιαφέρουσα πληροφορία είναι η γνωστοποίηση της ημερομηνίας πρεμιέρας της ταινίας στη χώρα μας. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες λοιπόν το The Strangers: Prey at Night θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 29 Μαρτίου 2018 από την Odeon.

Θα καταφέρει άραγε το sequel αυτό να μας τρομάξει όσο το πρώτο The Strangers του 2008; Θα το μάθουμε σε περίπου δύο μήνες.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα για το φιλμ στις παλιότερες ειδήσεις μας στους παρακάτω συνδέσμους:

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ