Πρώτο trailer για το φιλμ τρόμου Save Yourself

Το «Save Yourself» είναι μια ταινία τρόμου ή πιο συγκεκριμένα ένα θρίλερ επιβίωσης όπου…η επιβίωση δεν είναι επιλογή όπως χαρακτηριστικά διατυμπανίζει το σλόγκαν της αφίσας! Πρόκειται για μια ταινία τρόμου του καινούριου στη σκηνή του τρόμου Ryan M. Andrews (σενάριο, σκηνοθεσία) με πρωταγωνίστριες τις Bobbie Phillips, Tristan Risk, Tianna Nori, Lara Mrkoci, Sydney Kondruss, Caleigh Le Grand και Jessica Cameron.

Το «Save Yourself» επικεντρώνεται σε πέντε φίλες που πηγαίνουν σε ένα φεστιβάλ κινηματογράφου αλλά κατά τη διάρκεια της διαδρομής αιχμαλωτίζονται από έναν παρανοϊκό επιστήμονα και γίνονται τα πειραματόζωά του. Η ταινία προέρχεται από τον Καναδά και θα κυκλοφορήσει μέσα στο τρέχον έτος, χωρίς να υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες (ούτε για τη χώρα μας).

Όσοι θέλετε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το φιλμ δεν έχετε παρά να δείτε το πρώτο teaser trailer που μόλις κυκλοφόρησε καθώς και λίγες φωτογραφίες από σκηνές της ταινίας.

Save Yourself image 1
Property of Save Yourself Productions Inc and Fangoria.
Save Yourself image 2
Property of Save Yourself Productions Inc and Fangoria.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ