Δείτε το πρώτο trailer του remake του It

Μετά από πολλές διεργασίες και ανακατατάξεις, το περιβόητο remake του θρυλικού It του 1990 (βασισμένο στο διάσημο βιβλίο του Stephen King) βρίσκεται πλέον στον τελικό δρόμο για τις αίθουσες και συγκεκριμένα από τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους θα ξεκινήσει να σπέρνει τον τρόμο σε πολλές χώρες του εξωτερικού (ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για Ελλάδα).

Αν και έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας τι θα λέγατε να πάρουμε μια ματιά από το επερχόμενο remake μέσω του πρώτου επίσημου trailer που μόλις κυκλοφόρησε; Το δείγμα από το trailer είναι θετικό παρά την αίσθηση αυτοσυγκράτησης που δικαιολογημένα προκαλεί σε πολλούς από εμάς η τακτική των remake. Όπως και να’ χει η τελική μας κρίση για το φιλμ θα διαμορφωθεί αφού το παρακολουθήσουμε.

Θυμίζουμε ότι σκηνοθέτης του νέου It είναι ο σκηνοθέτης του φιλμ τρόμου «Mama» (2013) Andrés Muschietti. Στο σενάριο συναντάμε τους Gary Dauberman, Chase Palmer και Cary Joji Fukunaga. Το cast αποτελείται από τους Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard, Nicholas Hamilton, Jack Dylan Grazer, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jeremy Ray Taylor, Javier Botet, Bill Skarsgård και Owen Teague.

it 2017 poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ