Πρώτο trailer για το remake του Dementia 13

Το ξέρουμε, οι φίλοι του κλασικού τρόμου δεν θα χαρούν από τη συγκεκριμένη είδηση αλλά εμείς οφείλουμε να κάνουμε τη σχετική ενημέρωση. Το remake της κλασικής ταινίας τρόμου του 1963 Dementia 13 του μεγάλου Francis Ford Coppola ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει. Συγκεκριμένα βγαίνει στις ΗΠΑ στις 6 Οκτώβρη 2017. Για τη χώρα μας δεν έχουμε εντοπίσει ακόμα ημερομηνία οπότε αναμένουμε…

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το επίσημο trailer του remake το οποίο μπορείτε να τσεκάρετε παρακάτω. Όπως περίπου και στο original φιλμ, η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από μια οικογένεια με αλλόκοτα μυστικά, έναν παρανοϊκό serial killer και ένα εκδικητικό φάντασμα που περιπλανιόνται στο απομονωμένο σπίτι της οικογένειας στην επαρχία. Η νύχτα προμηνύεται πολύ τρομακτική!

Το Dementia 13 είναι σκηνοθετημένο από τον Richard LeMay (The Dark Rite, Naked As We Come) σε σενάριο των Dan DeFilippo (The Invaders, Chilling Visions: 5 Sates of Fear) και Justin Smith (SiREN, The Boy). To cast αποτελείται από τους Julia Campanelli (Walking Away), Ana Isabelle (The Eye, Lost Cat Corona), Marianne Noscheze (Horror Time), Channing Pickett (Redheads Anonymous) και Christian Ryan (Celebrity Ghost Stories, Casters). Παραγωγός είναι ο Dan DeFilippo και εκτελεστικός παραγωγός ο Justin Smith.

dementia 13 poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ