Insidious: The Last Key – Επίσημο Trailer & Kυκλοφορία στην Ελλάδα

Ευχάριστες μέρες για τους φίλους των ταινιών Insidious. Το ολόφρεσκο επίσημο trailer δόθηκε στην δημοσιότητα και μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω μέχρι την έλευση της ταινίας τον Ιανουάριο. Κι αυτό είναι το δεύτερο ευχάριστο. Το Insidious: The Last Key (Παγιδευμένη Ψυχή: Το Τελευταίο Κλειδί) θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 4 Ιανουαρίου 2018 (διανομή της Feelgood Entertainment).

Πρόκειται για το 4ο φιλμ του franchise σε σκηνοθεσία του Adam Robitel, γνωστός για την τρομακτική ταινία του «The Taking of Deborah Logan» που μας σόκαρε το 2014 αλλά και για τη συμμετοχή του στο γράψιμο του σεναρίου του «Paranormal Activity: The Ghost Dimension» (2015).

Στο σενάριο βρίσκεται για ακόμα μια φορά ο γνωστός και μη εξαιρετέος Leigh Whannell (Saw, Insidious κλπ). Πρωταγωνιστούν οι Lin Shaye (η πάντα αγαπημένη και εμβληματική παρουσία του franchise), Angus Sampson, Leigh Whannell, Josh Stewart και Caitlin Gerard.

Το φιλμ επικεντρώνεται στη μαχητική παραψυχολόγο Dr. Elise Rainier (Lin Shaye), η οποία καλείται να αντιμετωπίσει τον τρομακτικότερο δαίμονα της προσωπικής της ζωής μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Αναμένουμε με αγωνία λοιπόν…

the last key

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ