Πρώτο trailer για το Pride and Prejudice and Zombies

Η ανάμειξη των ζόμπι σε ποικίλα είδη ταινιών είναι μια μόδα που καλά κρατεί. Εδώ βέβαια μιλάμε για μια εντελώς απρόσμενη εισβολή ζόμπι στο…κλασικό μυθιστόρημα κατά κάποιο τρόπο αφού το «Pride and Prejudice and Zombies» έλκει την καταγωγή του από την κλασική λογοτεχνία!

Συγκεκριμένα βασίζεται στη νουβέλα με το ίδιο όνομα του 2009 (από τον Seth Grahame-Smith) που αποτελεί παρωδία της κλασικής νουβέλας της Jane Austen «Pride and Prejudice» (Περηφάνια και Προκατάληψη). Μέσα στους έρωτες μεταξύ των χαρακτήρων διαφόρων κοινωνικών στρωμάτων του 19ου αιώνα μπλέκονται και…στρατιές ζόμπι με την ταινία να κινείται σε action-horror κατευθύνσεις.

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο του φιλμ υπογράφει ο Burr Steers (17 Again). Πρωταγωνιστούν αξιόλογοι ηθοποιοί όπως οι Lily James, Matt Smith, Lena Headey, Charles Dance, Douglas Booth και Jack Huston. Το «Pride and Prejudice and Zombies» θα κυκλοφορήσει στις αρχές Φεβρουαρίου 2016 στη χώρα τους τις ΗΠΑ και σταδιακά θα κυκλοφορεί και σε άλλες χώρες.

Πολύ πρόσφατα δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer το οποίο και παραθέτουμε παρακάτω. Αξίζει να το τσεκάρετε παίρνοντας την πρώτη γεύση από το απρόσμενο αυτό φιλμ τρόμου.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ