Νεότερα για δύο υποσχόμενες horror σειρές

Πρόκειται για δύο σειρές τρόμου που δεν αφήνουν αδιάφορους τους περισσότερους από τους φίλους της σκηνής. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Ξεκινώντας με το «The Mist» του Δανού σεναριογράφου/παραγωγού Christian Thorpe το οποίο όπως είναι φανερό βασίζεται στο κλασικό μυθιστόρημα του Stephen King. Η σειρά θα προβληθεί στο αμερικάνικο δίκτυο Spike από τις 22 Ιουνίου 2017 και αποτελείται από 10 επεισόδια.

Το πλούσιο cast απαρτίζεται από τους Morgan Spector, Alyssa Sutherland, Gus Birney, Danica Curcic, Okezie Morro, Luke Cosgrove, Darren Pettie, Russell Posner, Dan Butler, Isiah Washington, Jr. και Frances Conroy.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το επίσημο trailer της σειράς το οποίο συνοδεύει την ανάρτησή μας. Φαίνεται ενδιαφέρον. Διαβάστε περισσότερα για το The Mist σε παλιότερη ανάρτησή μας εδώ.

Εξελίξεις όμως έχουμε και για την φετινή υποσχόμενη σειρά zombie-comedy-horror κατεύθυνσης «Santa Clarita Diet» του Victor Fresco. Μετά την θερμή υποδοχή του πρώτου κύκλου η σειρά ανανεώθηκε πρόσφατα για δεύτερο κύκλο ο οποίος θα προβληθεί στο Netflix μέσα στο 2018. Μάλιστα δόθηκε στη δημοσιότητα ένα αστείο αιματηρό teaser-άκι για τον επερχόμενο κύκλο που μπορείτε να τσεκάρετε παρακάτω.

Θυμίζουμε ότι στο Santa Clarita Diet πρωταγωνιστούν τα ηχηρά ονόματα των Drew Barrymore, Timothy Olyphant, Ricardo Chavira, Skyler Gisondo και Liv Hewson.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ