Νέο Trailer και Ημερομηνία Κυκλοφορίας για το Video Game Friday the 13th

Παρά την αισθητή καθυστέρηση το πολυαναμενόμενο survival horror ηλεκτρονικό παιχνίδι Friday the 13th : The Game πρόκειται να δει σύντομα το φως της κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία του οριστικοποιήθηκε για τις 26 Μαΐου 2017 και θα είναι διαθέσιμο για Microsoft Windows, Xbox One και PlayStation 4.

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για multiplayer όπου 7 παίκτες θα χειρίζονται τους ομαδάρχες της κατασκήνωσης Crystal Lake και ένας τον διαχρονικό horror χαρακτήρα του Jason Voorhees. Οι ομαδάρχες θα προσπαθούν να επιβιώσουν από τη φονική μανία του Jason σε 3 διαφορετικούς χάρτες.

Επίσης κυκλοφόρησε πρόσφατα και ένα νέο trailer του παιχνιδιού το οποίο μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω. Οι φίλοι του τρόμου και ειδικά του μύθου του Friday the 13th ας προετοιμαστούν για νέες horror περιπέτειες!

Θυμηθείτε και την παλιότερη δημοσίευσή μας για το παιχνίδι στο ακόλουθο link:

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ