Δείτε το trailer του φιλμ τρόμου Satanic

Μια παρέα κολεγιόπαιδων επισκέπτεται αξιοθέατα στο Los Angeles για τα οποία φημολογείται ότι αποτέλεσαν τόπους σατανικής λατρείας. Μετά την επεισοδιακή διάσωση μιας κοπέλας από μια αποκρυφιστική τελετή οι νέοι διαπιστώνουν ότι το θύμα εξελίσσεται σε απειλή για τους ίδιους περισσότερο απ’ ό, τι θα περίμεναν ποτέ.

Αυτή είναι η υπόθεση του επερχόμενου φιλμ τρόμου «Satanic» του οποίου το επίσημο trailer μόλις κυκλοφόρησε όπως μπορείτε να δείτε. Άραγε έχουμε να κάνουμε με άλλο ένα τυπικό νεανικό supernatural θρίλερ ή μας περιμένει κάτι διαφορετικό εδώ; Το μέλλον θα δείξει.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Jeffrey G. Hunt και το σενάριο ο Anthony Jaswinski. Πρωταγωνιστούν οι Sarah Hyland, Justin Chon, Clara Mamet και Steven Krueger. Το «Satanic» θα κυκλοφορήσει σε VOD από την 1η Ιουλίου 2016.

satanic poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ