Δείτε το trailer του February με την Emma Roberts

Κι ενώ πολύς κόσμος στην horror πιάτσα αδημονεί να απολαύσει τη νεοαναδυόμενη «scream queen» Emma Roberts στην πολυδιαφημισμένη σειρά του Fox «Scream Queens» μέσα στο τρέχον Φθινόπωρο, η νεαρή ηθοποιός έχει ήδη μπει για τα καλά στο horror genre (βλέπε και τη συμμετοχή της στο Scream 4 μεταξύ άλλων) αφού πρωταγωνιστεί σε μια αξιοπρόσεκτη ταινία τρόμου που έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες στο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου του Τορόντο.

Πρόκειται για το «February» του πρωτάρη κινηματογραφιστή Oz Perkins (σενάριο/σκηνοθεσία). Στο φιλμ εκτός από την Emma Roberts συμμετέχουν επίσης οι Kiernan Shipka, Lauren Holly, James Remar και Lucy Boynton.

Το «February» αφηγείται την ιστορία δύο κοριτσιών που κάνουν στενή παρέα στο οικοτροφείο όπου διαβιούν. Η ζωή τους αναστατώνεται καθώς η μία απ’ αυτές καταλαμβάνεται από μια διαβολική οντότητα η επιρροή της οποίας απλώνεται και στους γύρω τους.

Αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας και μπορείτε να το δείτε από την ιστοσελίδα μας παρακάτω. Σίγουρα έχει ενδιαφέρον και είναι χορταστικό σε διάρκεια. Το «February» θα παιχτεί διαδοχικά σε διάφορα φεστιβάλ κινηματογράφου και αργότερα θα ανακοινωθούν ημερομηνίες κυκλοφορίας στις χώρες ανά τον κόσμο. Αναμένουμε περισσότερα για το φιλμ αυτό στο προσεχές μέλλον.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ