Νέο θρίλερ με τη σφραγίδα του Joe Dante

Ο δημιουργός των Gremlins και του The Howling, Joe Dante θα βάλει την υπογραφή του σε ένα ακόμα θρίλερ που αναμένεται να κυκλοφορήσει γύρω στα τέλη του 2014. Συγκεκριμένα ο Dante θα είναι εκτελεστικός παραγωγός του ψυχολογικού θρίλερ «Dark» του πρωτάρη Nick Basile (σενάριο & σκηνοθεσία). Στην παραγωγή θα βρίσκονται επίσης οι Kathryn Belli, Dave Boulton, Nick Basile και Elias. Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν τον Ιούνιο στη Νέα Υόρκη.

Στο «Dark» τα γεγονότα θα λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια του blackout που έπληξε τη Νέα Υόρκη το 2003, μαζί με όλες τις βορειοανατολικές ΗΠΑ. Κεντρικός χαρακτήρας είναι η Kate, μια τριαντάχρονη γυναίκα που εργάζεται ως μοντέλο και πρόσφατα μετακόμισε στο διαμέρισμα μιας φίλης της στο Brooklyn. Όταν η φίλη της φεύγει για σαββατοκύριακο και η Kate μένει μόνη στο διαμέρισμα, συμβαίνει και το blackout. Η Kate αρχίζει να χάνει την ψυχραιμία της και πιστεύει ότι κάποιος την καταδιώκει μέσα στο κτίριο, απ’ το οποίο δεν φαίνεται να υπάρχει εύκολη διαφυγή…

Στο «Dark» πρωταγωνιστούν οι Michael Eklund, Whitney Able, Alexandra Breckenridge και Brendan Sexton III. Αξιοσημείωτο είναι και το ότι το φιλμ κατάφερε να συγκεντρώσει χρήματα για τη δημιουργία του σε μεγάλο βαθμό από το κοινό μέσω της πλατφόρμας Kickstarter.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ