Ο Ted Raimi σχεδιάζει την πρώτη του ολοκληρωμένη ταινία

Ο ηθοποιός Ted Raimi απ’ ό, τι φαίνεται ακολουθεί τα χνάρια του μεγάλου του αδερφού Sam Raimi, γνωστού για την cult horror τριλογία Evil Dead. Σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξή του στο Crypticon Minneapolis ο Ted Raimi αποκάλυψε ότι η ταινία που θα ετοιμάσει θα κινείται στην ρότα του μεταφυσικού τρόμου και θα τοποθετείται στο Los Angeles. Μια πόλη που ο Αμερικανός ηθοποιός θεωρεί εξαιρετικά τρομακτική, ό, τι πρέπει δηλαδή για το γύρισμα μιας ταινίας τρόμου. Ο Raimi θα αναλάβει το σενάριο και την σκηνοθεσία ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2014.

Αν και ο Raimi δεν αποκάλυψε τον τίτλο της ταινίας, ομολόγησε εν τούτοις ότι ο ίδιος θα συμμετάσχει εντός αυτής με μια cameo εμφάνιση, προσθέτοντας ότι κατά πάσα πιθανότητα θα συμμετάσχει και ο αδερφός του, Sam. Αν τελικά αυτό το project ολοκληρωθεί θα είναι η πρώτη ολοκληρωμένη ταινία του Αμερικανού. Θυμίζουμε ότι ο Ted Raimi μέχρι τώρα είναι πιο δραστήριος ως ηθοποιός έχοντας παίξει μεταξύ άλλων στην τριλογία Spiderman που σκηνοθέτησε ο αδερφός του, στο film τρόμου «Drag Me To Hell» του 2009 (σκηνοθετημένο επίσης από τον Sam Raimi) ενώ έχει εμφανιστεί και σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές όπως οι «seaQuest DSV» και «Xena: Warrior Princess».

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ