Teaser trailer για το Night of Something Strange

Ένα ακόμα φιλμ τρόμου με ιούς και ζόμπι πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο έτος που διανύουμε χωρίς να είναι ακόμα γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας. Πρόκειται για το αμερικάνικο «Night of Something Strange» του πρωτάρη στο χώρο του τρόμου Jonathan Straiton (σκηνοθεσία & σενάριο).

Η υπόθεση επικεντρώνεται σε μια παρέα νέων που διαμένουν σ’ ένα ανατριχιαστικό motel για να ξεσκάσουν το σαββατοκύριακο αλλά προσβάλλονται από μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια που μετατρέπει τα θύματά της σε αιμοδιψή ζόμπι.

Το Night of Something Strange είναι μια παραγωγή των Duke Studios σε συνεργασία με τις White Lightning Productions και SRS Cinema. Πρωταγωνιστούν οι Brinke Stevens, Nicola Fiore, Kera O’Bryon, Janet Mayson και Wayne W. Johnson μεταξύ άλλων. Μπορείτε επίσης να δείτε και το ενδιαφέρον teaser trailer παρακάτω.

Night of Something Strange

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ