Ταινία για τους φόνους του Manson ετοιμάζει ο Tarantino

Είναι αλήθεια ότι ο σπουδαίος Quentin Tarantino έχει κάνει πολλές βίαιες ταινίες αλλά χωρίς να έχει αφιερώσει κάποια από αυτές καθαρά στον τρόμο. Θα μπορούσε άραγε το επόμενο project του να ανήκει στη σκηνή του τρόμου ή έστω να βρίσκεται πολύ κοντά σ’ αυτήν;

Οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο φαίνεται πως είναι αυξημένες, αφού όπως πληροφορηθήκαμε πρόσφατα από το The Hollywood Reporter ο καταξιωμένος σκηνοθέτης έχει στα σκαριά μια νέα ταινία η οποία θα περιστρέφεται γύρω από τους αιματηρούς φόνους της «Οικογένειας» Manson.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Manson ήταν ο ηγέτης μιας οργάνωσης θρησκευτικής χροιάς με παρανοϊκή ιδεολογία που έδρασε στα 60s. Θέλοντας να κάνει ένα έγκλημα που θα ταρακουνήσει τον κόσμο, τον Αύγουστο του 1969 ο Manson και η συμμορία του εισέβαλαν στο σπίτι του διάσημου σκηνοθέτη Roman Polanski (ο ίδιος απουσίαζε στην Ευρώπη) και δολοφόνησαν βίαια την σύζυγό του και ηθοποιό Sharon Tate μαζί με 4 φίλους της και το αγέννητο μωρό της.

Αν και οι πληροφορίες για την υπόθεση της επερχόμενης ταινίας είναι φειδωλές, είναι βέβαιο ότι γύρω από αυτή την ιστορία θα περιστρέφεται. Επίσης υπάρχουν φήμες ότι ο Tarantino έχει πλησιάσει διάφορους ηθοποιούς για το cast μεταξύ των οποίων τους Brad Pitt και Jennifer Lawrence. Αναμένουμε νεότερα στο μέλλον.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles