Νέα ταινία τρόμου από τους σεναριογράφους του Blood River

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Deadline, οι σεναριογράφοι του ψυχολογικού θρίλερ «Blood River» (2009) Adam Mason και Simon Boyes προσλήφθηκαν από την εταιρεία Relativity Media για να γράψουν το σενάριο μιας νέας ταινίας τρόμου που θα τιτλοφορείται «Fear Followers».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή η εν λόγω ταινία θα επικεντρώνεται σε τέσσερα κολεγιόπαιδα που λειτουργούν ένα blog απευθυνόμενο σε λάτρεις του τρόμου το οποίο ονομάζεται Fear Followers. Μέσω του blog αναζητούν τα τρομακτικότερα «στοιχειωμένα» σπίτια στις ΗΠΑ. Σε μια επιτόπια έρευνά τους οι τέσσερις νέοι παγιδεύονται στο στοιχειωμένο σπίτι και πρέπει να παλέψουν για να επιβιώσουν, την ώρα που οι επισκέπτες του blog παρακολουθούν live την τρομακτική περιπέτεια.

Θυμίζουμε ότι η συνεργασία των Mason και Boyes ξεκίνησε το 2006 με την ταινία τρόμου «Broken» και στη συνέχεια ακολούθησαν τα «The Devil’s Chair» (2007), «Blood River» (2009), Luster (2010) και Junkie (2012).

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ