Split: Νέο Trailer & Ημερομηνία Κυκλοφορίας στην Ελλάδα

Σίγουρα πολλοί φίλοι του τρόμου και των θρίλερ αδημονούν γι’ αυτήν την ταινία. Το «Split» του καταξιωμένου κινηματογραφιστή M. Night Shyamalan είναι το επόμενο υψηλού προφίλ κινηματογραφικό πόνημά του και αφηγείται την ιστορία του Kevin, ενός επικίνδυνου άνδρα με 23 διαφορετικές προσωπικότητες που απαγάγει τρεις κοπέλες.

Αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε το δεύτερο επίσημο trailer της ταινίας και αξίζει πραγματικά να το δείτε και να λάβετε υψηλές δόσεις ψυχολογικού τρόμου και σοκ. Τσεκάρετέ το παρακάτω και πείτε μας τη γνώμη σας.

Ένα άλλο ευχάριστο που μάθαμε είναι η ημερομηνία έλευσης του Split στους κινηματογράφους της χώρας μας. Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες η πρεμιέρα θα γίνει στις 19 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Πέμπτη. Έχουμε αρκετό μέλλον μπροστά μας οπότε ας απολαύσουμε το υπάρχον υλικό μέχρι να δούμε από κοντά την πολύ ενδιαφέρουσα –όπως φαίνεται– αυτή προσπάθεια του M. Night. Shyamalan.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για το Split και θυμηθείτε το πρώτο trailer στον ακόλουθο σύνδεσμο:

psyxologikos-tromos-m-night-shyamalan

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ