Ο Shawn Levy μιλάει για τη δεύτερη σεζόν του Stranger Things

Το ερχόμενο Φθινόπωρο καταφτάνει στο Netflix η δεύτερη σεζόν της αγαπημένης sci-fi/horror σειράς Stranger Things. Μια σειρά αποκάλυψη του προηγούμενου έτους που μας ταξίδεψε πίσω στην αθωότητα και την cult-ίλα των 80s. Έτσι λοιπόν από τις 31 Οκτωβρίου 2017 οι λάτρεις του Stranger Things θα έχουν την ευκαιρία να επαναλάβουν το ευχάριστο αυτό ταξίδι με 9 νέα επεισόδια, 1 παραπάνω δηλαδή απ’ όσα είχε ο πρώτος κύκλος.

Για το Stranger Things μίλησε πρόσφατα στο The Hollywood Reporter ο παραγωγός της σειράς και ενίοτε σκηνοθέτης Shawn Levy αποκαλύπτοντας μερικά ενδιαφέροντα πραγματάκια. Ας δούμε κάποια αποσπάσματα απ’ όσα είπε:

Πρόκειται να κάνουμε κάποια πράγματα που θα απογοητεύσουν τους οπαδούς αλλά εν τέλει θα ικανοποιηθούν… […]…Δεν πρόκειται να εξυπηρετήσουμε πιστά την λίστα με τα αγαπημένα των οπαδών αλλά θα εξυπηρετήσουμε τα ένστικτα των αδερφών Duffer (σ.σ. των δημιουργών της σειράς) τα οποία είναι να αφηγηθούν την σωστή ιστορία.

Η δεύτερη σεζόν κάνει τον Demogorgon (σ.σ. το τέρας της σειράς) να μοιάζει αλλόκοτο. Είναι σίγουρα σκοτεινότερο και οι απειλές για την πόλη Hawkins και τους χαρακτήρες της είναι μεγαλύτερες, σκοτεινότερες και συχνά τρομακτικότερες. Συνεπώς οι θεατές θα βρουν την δεύτερη σεζόν πιο τρομακτική. Το καλύτερο που μπορώ να πω είναι ότι είναι πιο έντονη. Από άποψη κινηματογράφησης και προϋπολογισμού είναι πιο φιλόδοξη σεζόν.

Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία τη νέα σεζόν του Stranger Things. Μέχρι τότε τσεκάρετε το teaser trailer ως ορεκτικό.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ