Νέα σειρά κωμικού τρόμου με την Drew Barrymore

Στις 3 Φεβρουαρίου 2017 κυκλοφορεί στο Netflix μια νέα σειρά comedy horror κατεύθυνσης που τιτλοφορείται Santa Clarita Diet με πρωταγωνίστρια την διάσημη και πάντα γοητευτική Drew Barrymore. Η σειρά αποτελείται από 11 επεισόδια.

Το βασικό cast απαρτίζεται από τους Drew Barrymore, Timothy Olyphant, Ricardo Chavira, Skyler Gisondo και Liv Hewson. Δημιουργός της σειράς είναι ο Victor Fresco, γνωστός για την επιτυχημένη σειρά του ABC, Better Off Ted (2009-2010).

Η Sheila (Drew Barrymore) και ο Joel (Timothy Olyphant) είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι και εργάζονται ως κτηματομεσίτες στην Santa Clarita της California. Η ζωή του ζεύγους θα αλλάξει δραματικά μετά την απρόσμενη και σκοτεινή μεταμόρφωση της Sheila σε κάτι σαν σαρκοφάγο ον. Κι απ’ ό, τι φαίνεται αλλάζει προς το…καλύτερο με το αίμα να ρέει άφθονο!

To trailer -όπως μπορείτε να δείτε- έχει πολύ χαβαλέ και μας προϊδεάζει για τα πολλά λίτρα αίματος που θα περιλαμβάνει το Santa Clarita Diet. Άλλη μια σειρά κωμικού τρόμου λοιπόν, μια υποκατηγορία που φαίνεται να είναι στα φόρτε της στην τηλεόραση όπως δείχνουν σειρές σαν τα Ash Vs Evil Dead και Scream Queens. Για να δούμε…

https://web.archive.org/web/20170202065919/https://www.youtube.com/watch?v=xjRnbOgoAUQ

santa clarita diet poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ