Επιβεβαιώθηκε το sequel του Curse of Chucky με teaser trailer

Οι περισσότεροι το είχαν υποψιαστεί, ειδικά μετά τα ψαρωτικά tweets των συντελεστών για τη συνέχεια του πολύ καλού Curse of Chucky (2013). Ήρθε και η οριστική επιβεβαίωση αυτές τις μέρες από το Entertainment Weekly για το άμεσο ξεκίνημα των γυρισμάτων του sequel μαζί με ένα επιβεβαιωτικό teaser trailer αναζωπυρώνοντας την ανυπομονησία μας.

Ναι, λοιπόν, στον μικρό θρύλο της περιβόητης «Κούκλας του Σατανά» θα προστεθεί ακόμα μία ταινία που θα λέγεται Cult of Chucky. Τα ευχάριστα νέα συνεχίζονται αφού ηθοποιοί που έχουν συνδεθεί με το franchise θα συμμετέχουν και στη νέα ταινία. Θα ξαναδούμε λοιπόν και θα ξανακούσουμε τους αγαπημένους Alex Vincent, Brad Dourif, Jennifer Tilly και Fiona Dourif ενώ στη σκηνοθεσία και στο σενάριο θα βρούμε ξανά τον Don Mancini, τον σεναριογράφο του πρώτου θρυλικού φιλμ και πολλών ακόμα του franchise.

Όσο για την κυκλοφορία του Cult of Chucky αυτή τοποθετείται χρονικά το Φθινόπωρο του 2017 κοντά στο Halloween όπως δήλωσε άνθρωπος της Universal.

Πληροφορίες δημοσιεύτηκαν και για την υπόθεση της ταινίας. Τα γεγονότα εκτυλίσσονται σ’ ένα άσυλο φρενοβλαβών όπου είναι κλεισμένη η πρωταγωνίστρια του Curse of Chucky καθώς θεωρήθηκε (λανθασμένα) υπεύθυνη για το φόνο της οικογένειάς της. Νέοι φόνοι ξεσπούν στο άσυλο όταν ένας ψυχίατρος φέρνει στο χώρο μια κούκλα «Good Guy» (αυτή που είναι και ο Chucky) ως μέθοδο θεραπείας των ασθενών. Ο Andy (Alex Vincent) που πλέον έχει μεγαλώσει και αναμετρήθηκε πολλάκις με τον διαβολική κούκλα στο παρελθόν σπεύδει να βοηθήσει την κοπέλα αλλά πρέπει πρώτα να ξεπεράσει το εμπόδιο της νύφης του Chucky που θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τον αγαπημένο της «κούκλο» του Σατανά.

Τσεκάρετε πιο κάτω και το teaser με το κολάζ σκηνών των προηγούμενων ταινιών του franchise μέχρι να έρθει κάτι εντελώς νέο για να μας ανεβάσει κι άλλο.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles