Ένα ακόμα sequel του Children of the Corn έρχεται από το 2018

Είναι αλήθεια ότι η κλασική ιστορία τρόμου του Stephen King Children of the Corn (1977) δεν μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο με την καλύτερη φροντίδα. Μετά την απλά συμπαθητική πρώτη ταινία του 1984 και την καλούτσικη δεύτερη του 1992, οι υπόλοιπες απλά δεν βλέπονται.

Αυτό δεν εμπόδισε τους κινηματογραφιστές των 90s και 00s να εκμεταλλεύονται το όνομα του μεγάλου συγγραφέα και να παραδίδουν μια σειρά από απευθείας σε βίντεο και χαμηλής ποιότητας ταινίες τρόμου γύρω από το θέμα του Children of the Corn που μέχρι σήμερα μετριούνται σε 9 σχετικές ταινίες.

Ε λοιπόν, θα έχουμε και δέκατη πολύ σύντομα. Πρόκειται για το Children of the Corn: Runaway σκηνοθετημένο από τον έμπειρο στο χώρο του τρόμου John Gulager (Feast, Feast 2: Sloppy Seconds) σε σενάριο του Joel Soisson. Πρωταγωνιστούν οι Marci Miller, JR Hatchett, Lynn Andrews III, Gavin Taylor και Blaine Maye.

Το φιλμ ακολουθεί μια νεαρή έγκυο γυναίκα η οποία κατόρθωσε να αποδράσει από τα φονικά νύχια μιας θρησκευτική σέχτας παιδιών που δραστηριοποιούταν σε μια αμερικάνικη βορειοδυτική πόλη και τα επόμενα δέκα χρόνια ζει στην ανωνυμία προκειμένου να απαλλάξει τον γιο της από τον τρόμο που έζησε ή ίδια στο παρελθόν. Η γυναίκα πηγαίνει σε μια πόλη στην Οκλαχόμα αλλά κάποιοι φαίνεται πως την ακολουθούν. Η γυναίκα πρέπει να αντιμετωπίσει τη νέα απειλή διαφορετικά θα χάσει το παιδί της.

Το «Children of the Corn: Runaway» αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2018 απευθείας σε βίντεο από την Dimension Films. Αλήθεια πόσοι ενδιαφέρονται σήμερα για μία ακόμα ταινία γύρω από το μύθο του Children of the Corn;

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ