Και το Leatherface στα ελληνικά cinema τον Σεπτέμβρη!

Μετά την πληθώρα ταινιών τρόμου που καθιστούν τον Σεπτέμβρη που διανύουμε ιδιαίτερα τρομακτικό (It Comes at Night, Annabelle: Creation, It) άλλη μία πολυαναμενόμενη ταινία τρόμου θα περάσει από τις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες σύντομα!

Αναφερόμαστε φυσικά στο «Leatherface», το prequel του κλασικού «The Texas Chain Saw Massacre» (1974). Το Leatherface θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα την Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017. Κυκλοφορεί από την Odeon και η διάρκειά του θα ανέρχεται στα 90 λεπτά.

Περίληψη:

Η ταινία “Leatherface” αποτελεί το prequel του «Σχιζοφρενή Δολοφόνου με το Πριόνι». Ο μετέπειτα ψυχικά άρρωστος εκτελεστής με το πριόνι συναντάται σε νεαρή ηλικία όπου, μαζί με ακόμα τρεις συγκρατούμενούς του, δραπετεύουν από την ψυχιατρική κλινική στην οποία βρίσκονται έγκλειστοι, απαγάγοντας και μια νοσοκόμα την οποία βυθίζουν στον απόλυτο τρόμο. Ένας εξίσου διαταραγμένος ψυχικά αστυνομικός αρχίζει να τους κυνηγάει, με αποτέλεσμα ένα από τα παιδιά να πέσει θύμα του και να καταστραφεί το μυαλό του για πάντα. Κάπως έτσι, ένα αδυσώπητο τέρας γεμάτο μίσος και οργή γεννιέται και ζητά εκδίκηση: ο Leatherface!

Διαβάστε παλιότερα άρθρα μας για το Leatherface στους παρακάτω συνδέσμους:

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ