Scar Tissue: νέο θρίλερ από τη Μεγάλη Βρετανία

Ένα νέο θρίλερ από τη Μεγάλη Βρετανία με τίτλο «Scar Tissue» αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του επόμενου μήνα, δυστυχώς μόνο στην χώρα του σε πρώτη φάση.

Η υπόθεση αφορά μία ντετέκτιβ της οποίας η αδερφή ήταν το τελευταίο θύμα ενός serial killer ονόματι Edward Jansen. Ο δολοφόνος πυροβολήθηκε θανάσιμα από τις αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια του τελευταίου ειδεχθούς εγκλήματος του αλλά για κάποιον περίεργο λόγο αποφάσισε να επιστρέψει μετά από 20 χρόνια και τρομοκρατεί έναν άλλον άνδρα. Ο άνδρας αυτός θα ενώσει τις δυνάμεις του με την ντετέκτιβ για να σταματήσουν τον μανιακό.

Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του Scott Michell ενώ το cast απαρτίζεται από τους Danny Horn, Charity Wakefield, Shaun Dingwall, Helen George, Tom Rosenthal και Kenneth Colley (ο θρύλος των Star Wars).

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ