Νέα Ταινία Τρόμου με δύο αγαπημένους horror ηθοποιούς

Μια νέα ταινία τρόμου ετοιμάζεται αυτήν την περίοδο στο Winnipeg του Καναδά στην οποία θα απολαύσουμε δύο πολύ αγαπημένες μορφές του horror κινηματογράφου. Ο λόγος για τον Robert Englund –ο γνωστός σε όλους μας Freddy Krueger- και την Lin Shaye που το horror κοινό γνώρισε μέσα από τις ταινίες «Insidious».

Ο τίτλος της ταινίας θα είναι «The Midnight Man» και βασίζεται σε μια παλιά παγανιστική τελετή γνωστή ως «The Midnight Game» ενώ λέγεται ότι αποτελεί κατά κάποιο τρόπο remake της ομότιτλης ταινίας χαμηλού προϋπολογισμού του 2013 που γυρίστηκε στην Ιρλανδία από τον Rob Kennedy.

Το φιλμ περιστρέφεται γύρω από μια κοπέλα που μαζί με την παρέα της παίζουν ένα ριψοκίνδυνο παιχνίδι κατά το οποίο καλούν μια τρομακτική φιγούρα γνωστή ως The Midnight Man. Η εν λόγω μορφή εκμεταλλεύεται τους πιο μεγάλους φόβους των παιδιών για να τα βλάψει…

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Travis Zariwny (Cabin Fever remake, The Intruder). Ένα ακόμα στοιχείο που γνωρίζουμε είναι ότι την πρωταγωνίστρια θα ενσαρκώσει η νέα ηθοποιός Gabrielle Haugh. Αναμένουμε νεότερα στο κοντινό μέλλον.

Τέλος να θυμίσουμε ότι είχαμε ξανασυναντήσει το δίδυμο Englund/Shaye στην κωμωδία τρόμου «2001 Maniacs» του 2005.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
1 Σχόλιο
Τα πιο πρόσφατα
Τα πιο παλιά Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης Παναγιωτίδης
Γιάννης Παναγιωτίδης
8 χρόνια πριν

Αγαπημένη η shaye!!

Latest articles

Related articles