Ο Robert Englund πρωταγωνιστής σε νέο ψυχολογικό θρίλερ

Το horror ίνδαλμα της παγκόσμιας σκηνής τρόμου που έχει ενσαρκώσει έναν από τους τρομακτικότερους κακούς του cinema τρόμου –λέγε με Freddy Krueger– θα συμμετάσχει στο cast ενός νέου ψυχολογικού φιλμ τρόμου από τη Μεγάλη Βρετανία που τιτλοφορείται «The Last Showing».

Ο σπουδαίος και πάντοτε δραστήριος Robert Englund λοιπόν θα υποδύεται έναν απογοητευμένο χειριστή κινηματογραφικού προβολέα που βλέποντας το επάγγελμά του να πνέει τα λοίσθια, σαλτάρει και αναζητώντας εκδίκηση εναντίον της νεότερης γενιάς, παγιδεύει ένα ζευγάρι στον αχανή κινηματογράφο του και το εξαναγκάζει να «παίξει» σε ένα φιλμ τρόμου που βιντεοσκοπείται από τις κάμερες ασφαλείας του χώρου.

Ο Phil Hawkins (The Butterfly Tattoo) θα είναι σκηνοθέτης και σεναριογράφος του φιλμ στο οποίο θα πρωταγωνιστούν εκτός από τον Englund οι Finn Jones (Game Of Thrones), Emily Berrington (The White Queen), Chris Geere (After Earth) και Keith Allen (Trainspotting). Το «The Last Showing» θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 από την Sony Pictures Home Entertainment αρχικά στη Μεγάλη Βρετανία και αργότερα σε άλλες χώρες (ελπίζουμε και στη χώρα μας).

Προς το παρόν, όσοι θέλουν να πάρουν μια πρώτη γεύση από το φιλμ μπορούν να τσεκάρουν το πρώτο επίσημο teaser trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα και δείχνει αρκετά ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ