Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός Leatherface

Η οικογένεια του horror κινηματογράφου θρηνεί την απώλεια ενός ακόμα αγαπημένου μέλους της. Ο Gunnar Hansen, ο ισλανδικής καταγωγής ηθοποιός που ενσάρκωσε τον θρυλικό «σχιζοφρενή δολοφόνο με το πριόνι» -γνωστό ως Leatherface– στην κλασική ταινία τρόμου του Tobe Hooper «The Texas Chain Saw Massacre» (1974), πέθανε σε ηλικία 68 ετών από καρκίνο του παγκρέατος το Σάββατο, 7 Νοεμβρίου στο σπίτι του στο Maine.

Ο Hansen είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλά φιλμ τρόμου, κυρίως χαμηλού προϋπολογισμού όπως τα Hollywood Chainsaw Hookers (1988), Campfire Tales (1991), Mosquito (1995), Freakshow (1995) και Swarm of the Snakehead (2006). Επίσης είχε ασχοληθεί με τη συγγραφή βιβλίων εκ των οποίων ξεχώρισε το «Chain Saw Confidential: How We Made the World’s Most Notorious Horror Movie» του 2013 όπου καταπιάνεται με τη δημιουργία, κυκλοφορία και υποδοχή του «The Texas Chain Saw Massacre».

Καλό ταξίδι μεγάλε.

RIP

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
1 Σχόλιο
Τα πιο πρόσφατα
Τα πιο παλιά Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
View all comments
Tassos Pagonis
Tassos Pagonis
8 χρόνια πριν

Ισλανδός κρύβονταν πίσω από την μάσκα? :-) :-) :-)

Latest articles

Related articles