Παγώνει το remake του Suspiria

Από το 2008 είχε γίνει γνωστό στη horror κοινότητα ότι το θρυλικό Suspiria (1977) του Ιταλού σκηνοθέτη Dario Argento επρόκειτο να αποκτήσει remake, μια είδηση που μάλλον απογοήτευσε τους περισσότερους φίλους της ταινίας καθώς και τον ίδιο τον Argento. Είχε ανακοινωθεί ότι το remake θα σκηνοθετούσε ο Αμερικανός David Gordon Green (Undertow, Pineapple Express κλπ) και στον ρόλο της πρωταγωνίστριας θα βρισκόταν η Natalie Portman. Αργότερα, μέσα στο 2012 γνωστοποιήθηκε ότι τον ρόλο θα έπαιζε τελικά η Isabelle Fuhrman, την οποία απολαύσαμε ως το κακόβουλο κοριτσάκι στο «Orphan» του 2009.

Όσοι απογοητεύτηκαν από αυτές τις ειδήσεις, μπορούν πλέον να χαμογελάσουν καθώς σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες το εγχείρημα μπαίνει για άγνωστο διάστημα (πιθανώς και οριστικά) στον γύψο. Σύμφωνα με δηλώσεις του David Gordon Green στο «the Playlist» οι λόγοι της αναστολής είναι νομικής φύσεως. Πέρα από τα νομικά εμπόδια όμως φαίνεται να συντρέχουν και πρόσθετοι λόγοι για την απόφασή του να αποστασιοποιηθεί από το remake. Όπως δήλωσε πρόσφατα στο περιοδικό Esquire δεν φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον του κόσμου για καλλιτεχνικά φιλμ τρόμου όπως το «Suspiria» αλλά η μόδα ευνοεί περισσότερο ωμές ταινίες τρόμου και αυτές σε στιλ «ντοκιμαντέρ» με χρήση ερασιτεχνικής κάμερας.

Προς το παρόν λοιπόν οι οπαδοί του κλασικού Suspiria μπορούν να νιώσουν ανακουφισμένοι (μαζί και ο γράφων) ύστερα από τη ματαίωση αυτή…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ