Ετοιμάζεται remake του «Shivers»

Το κλασικό sci-fi/horror ντεμπούτο του David Cronenberg που είχε αναστατώσει πολύ κόσμο στα 70s με τις τρομερές σκηνές βίαιου και διαστροφικού περιεχομένου, μπαίνει κι αυτό στη λίστα ταινιών τρόμου που πρόκειται να αποκτήσουν remake. Πρόσφατα οι παραγωγοί Jeff Sackman και Michael Baker ανακοίνωσαν ότι σχεδιάζουν να ξαναγυρίσουν το «Shivers προσαρμοσμένο στη νεότερη εποχή.

Τα γεγονότα θα εκτυλίσσονται σ’ έναν μελλοντικό ανήσυχο κόσμο όπου ο ιος HIV είναι ξεπερασμένος και οι άνθρωποι έρχονται σε ερωτική επαφή όχι με το δέρμα αλλά μέσω οθονών. Τα παράσιτα που γνωρίσαμε στο original «Shivers» θα διαρρήξουν αυτά ακριβώς τα ψηφιακά όρια προκαλώντας χάος.

Το «Shivers» θα σκηνοθετηθεί από την Δανέζα Rie Rasmussen (γνωστή για την ταινία της Human Zoo του 2009) και το σενάριο θα γραφτεί από τον Ian Driscoll (δραστήριος σε cult horror ταινίες).  Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο του 2014 ενώ το cast δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ