Έρχεται remake και για το πρώτο splatter της ιστορίας

Περιστρέφεται γύρω από έναν υπεύθυνο τροφοδοσίας αιγυπτιακής καταγωγής που σκοτώνει διάφορες γυναίκες στο Μαϊάμι με σκοπό να χρησιμοποιήσει μέλη του σώματός τους σε τελετουργικά γεύματα για να φέρει στη ζωή την θεά Ιστάρ. Ταυτόχρονα ένας ντετέκτιβ προσπαθεί να εντοπίσει το μανιακό.

Στο remake θα πρωταγωνιστούν οι Robert Rusler, Caroline Williams, Sophie Monk και Sadie Katz ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Marcel Walz. Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες προς το παρόν παρά μόνο ένα teaser trailer και σχετικά πλούσιο photo υλικό που συνοδεύει και την παρούσα είδηση.

Αλήθεια πόσοι γνωρίζουν το Blood Feast και την ιστορική σημασία του για τη σκηνή του τρόμου; Η εν λόγω ταινία του 1963 σκηνοθετημένη από τον Αμερικανό Herschell Gordon Lewis θεωρείται το πρώτο splatter φιλμ και ως εκ τούτου κατέχει ξεχωριστή θέση στον horror κινηματογράφο, παρότι σαν φιλμ τρόμου καθαυτό δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.

blood feast 3
blood feast 2
blood feast 1

blood feast head

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ