Ετοιμάζεται Remake για το βρετανικό See No Evil

Προσοχή μην το μπερδεύετε με το slasher «See No Evil» του 2006. Το φιλμ για το οποίο κάνουμε λόγο εδώ είναι το ξεχασμένο αλλά ιδιαίτερα αξιόλογο βρετανικό θρίλερ του 1971 με τη Mia Farrow (Rosemary’s Baby) που είναι γνωστό και ως Blind Terror. Στην Ελλάδα το μάθαμε στην εποχή του VHS ως «Τυφλός Τρόμος» και ενδεχομένως ξυπνάει αισθήματα νοσταλγίας στους παλιότερους.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του ιστότοπου Deadline.com η εταιρεία Screen Gems έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες δημιουργίας remake για το «See No Evil» προσλαμβάνοντας τον εντελώς πρωτάρη Mike Scannell για να επιμεληθεί το σενάριο. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Bryan Bertino και Adrienne Biddle της Unbroken Pictures. Άλλη πληροφορία δεν υπάρχει μέχρι στιγμής, οπότε θα επανέλθουμε όταν ανακοινωθούν νεότερα.

Για όσους δεν γνωρίζουν την υπόθεση, το See No Evil-Blind Terror ακολουθεί μια τυφλή γυναίκα (Mia Farrow) που επισκέπτεται τον θείο της στο σπίτι του στην αγγλική επαρχία. Όταν φτάνει εκεί διαπιστώνει ότι οι συγγενείς της είναι νεκροί και ο δολοφόνος κυκλοφορεί ακόμα μέσα στο σπίτι…

Το original φιλμ είχε σκηνοθετήσει ο μεγάλος Richard Fleicher (Soylent Green, Tora! Tora! Tora!). Αν θέλετε να πάρετε μια εικόνα από το παλιό See No Evil δείτε το trailer και φυσικά ολόκληρο το φιλμ το οποίο συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Για το remake δεν μπορούμε να εγγυηθούμε φυσικά…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ