Ραδιενεργά Δέντρα Κατασπαράζουν Δεσποινίδες σε μια Τρελή Ταινία Τρόμου!

Εντελώς παλαβές ταινίες τρόμου έχουμε δει στο παρελθόν και συχνά το έχουμε διασκεδάσει. Άλλωστε και ποιος δεν περνάει καλά με χαβαλεδιάρικες cult ταινίες όπως τα «The Blob» (1988) και «Basket Case» (1982). Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν έχουμε να κάνουμε με μία παρόμοιας «λογικής» (ή παλαβομάρας ορθότερα) ταινία που έρχεται από τις ΗΠΑ τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους.

Φέρει τον πολύ γραφικό τίτλο «Radioactive Flesh Eating Foliage» σε σκηνοθεσία και σενάριο του άγνωστου πρωτάρη Dusty W. Fleischman. Το φιλμ μας μεταφέρει στα όρη του δυτικού Maryland όπου μια χημική εταιρία έχει την κακή συνήθεια να ξεφορτώνεται τα απόβλητά της στα κοντινά δάση με αποτέλεσμα τα δέντρα της περιοχής να αρχίσουν να επιτίθενται στους περαστικούς έχοντας σαρκοβόρες διαθέσεις!

Για να λύσει το πρόβλημα, η εταιρία στέλνει δύο κατάδικους ως μισθοφόρους για να αντιμετωπίσουν την απειλή αλλά τα πράγματα στραβώνουν και πάλι. Στην παρανοϊκή ιστορία μπλέκεται και μια ομάδα φοιτητών που φτάνουν εκεί για να ερευνήσουν τη μυστηριώδη φιγούρα που είναι γνωστή ως «άνθρωπος τράγος» πιστεύοντας ότι σ’ αυτόν οφείλονται οι φονικές επιθέσεις. Έλα όμως που οι φοιτητές αγνοούν τον πραγματικό κίνδυνο και πολύ σύντομα θα γίνουν βορά των φονικών δέντρων και κλαδιών που εμφανίζουν ιδιαίτερη προτίμηση στο γυναικείο φύλο…

Σκέτη τρέλα μιλάμε. Ακόμα πιο τρελό, αγγίζοντας τα όρια του γελοίου, είναι και το teaser trailer του «Radioactive Flesh Eating Foliage» που έχει δοθεί στη δημοσιότητα. Ο ερασιτεχνισμός είναι έκδηλος από τα πρώτα πλάνα αλλά ας κρατάμε μια μικρή πισινή μέχρι να δούμε (αν και πότε) ολόκληρο το φιλμ.

Πρωταγωνιστούν οι Sharrie McCain, Jenny Jannetty, Mel Heflin, Heather Cahill αλλά και ο ίδιος ο Dusty W. Fleischman. Διασκεδάστε τώρα με το teaser trailer και έχετε καιρό να σκεφτείτε αν θα ασχοληθείτε με το φιλμ εξολοκλήρου.

radioactive flesh eating foliage

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles