Το Νέο Ψυχολογικό Θρίλερ του Aronofsky έρχεται Ελλάδα τον Οκτώβρη

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το κινηματογραφικό Φθινόπωρο αναμένεται ιδιαίτερα πλούσιο από ταινίες τις ευρύτερης θρίλερ/horror συνομοταξίας. Από αυτές μία φαίνεται πως έχει ήδη αρχίζει να ξεχωρίζει χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε τις υπόλοιπες.

Αναφερόμαστε στο Mother! του μεγάλου Darren Aronofksy, του ανθρώπου δηλαδή που έχει δώσει στον κινηματογράφο ταινίες αριστουργήματα όπως Requiem for a Dream, Pi και Black Swan. Το νέο του πόνημα περιστρέφεται γύρω από τους χώρους του τρόμου, μυστηρίου και δράματος έχοντας την γενικότερη ταμπέλα του ψυχολογικού θρίλερ/τρόμου.

Ακολουθεί ένα ζευγάρι του οποίου η ήρεμη ζωή διαταράσσεται όταν απρόσκλητοι επισκέπτες καταφτάνουν στο σπίτι τους! Τώρα τι επισκέπτες είναι αυτοί θα το μάθουμε όταν κυκλοφορήσει η ταινία αλλά το teaser trailer που συνοδεύει το άρθρο μας δίνει κάποια στοιχεία.

Ισχυρό χαρτί του «Mother!» πέρα από τον καταξιωμένο σκηνοθέτη και σεναριογράφο του είναι οπωσδήποτε και το cast. Εκεί συναντάμε μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου όπως Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Michelle Pfeiffer και Ed Harris που συμπληρώνονται από άλλα ενδιαφέροντα ονόματα όπως Kristen Wiig, Domhnall Gleeson, Stephen McHattie και Brian Gleeson.

Γενικότερα, πρόκειται για μια ταινία που θα μας απασχολήσει και λογικά έχει πολλά να μας δώσει. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το φιλμ θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 19 Οκτωβρίου 2017. Θα περιμένουμε με ανυπομονησία και θα δημοσιεύσουμε οτιδήποτε νεότερο για το «Mother!». Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν στο horrormovies.gr για περισσότερα.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ