Πρώτο trailer για το Id: Don’t Look In The Basement 2

Τα γυρίσματα του sequel του μικρού cult των 70s «Don’t Look In The Basement» ολοκληρώθηκαν πριν λίγο καιρό και οι ιθύνοντες έδωσαν πρόσφατα στη δημοσιότητα το πρώτο trailer. Το «Id: Don’t Look In The Basement 2» όπως είναι ο τίτλος του, είναι σκηνοθετημένο από τον Anthony Brownrigg, τον γιο του S.F. Brownrigg που είχε σκηνοθετήσει το αρχικό φιλμ.

Στο σενάριο εκτός από τον Anthony Brownrigg συναντάμε και την Megan Emerick ενώ το cast απαρτίζεται από τους Arianne Margot, Frank Mosley, Andrew Sensenig, Jim O’ Rear, Angela Gair, Carolyn King καθώς και την συν-σεναριογράφο Megan Emerick.

Το νέο φιλμ αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2014 ή αρχές του 2015 και θα καταπιάνεται ξανά με το θέμα «Άσυλο Φρενοβλαβών» όπως και ο προκάτοχός του τη δεκαετία του ’70. Συγκεκριμένα θα επικεντρώνεται σ’ έναν επιζώντα από το αρχικό ίδρυμα που επιστρέφει στον χώρο 40 χρόνια μετά για να διαπιστώσει ότι η παράνοια συνεχίζεται! Αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι το sequel γυρίστηκε σε πολλές περιοχές όπου είχαν πραγματοποιηθεί και τα γυρίσματα του πρώτου φιλμ.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ