Πρώτο trailer για το Girl In Woods

«Girl In Woods» ονομάζεται η νέα ταινία τρόμου του Jeremy Benson, γνωστού για τις ταινίες τρόμου «Shutter» (2005) και «Live Animals» (2008). Πρόκειται για ψυχολογικό φιλμ τρόμου με δραματικές προεκτάσεις και αρκετή βία. Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τη νεαρή Grace η οποία μετά τον τραυματισμό του άντρα της κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής στα δασώδη Smoky Mountains των ΗΠΑ, απομονώνεται στην περιοχή και βαθμιαία βυθίζεται στην παράνοια. Η αντιμετώπιση των δαιμόνων του παρελθόντος είναι ίσως ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει.

Πρωταγωνιστούν η συμπαθητική Charisma Carpenter μαζί με τους Jeremy London, Juliet Reeves, Lee Perkins και John Still. Το Girl In Woods αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί ακόμα η ημερομηνία. Ωστόσο, κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο trailer της ταινίας το οποίο και σας παρουσιάζουμε.

girl in woods 2014 still

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ