Πρώτο επίσημο trailer για το At The Devil’s Door

Ο δημιουργός του θρίλερ «The Pact» (2012) Nicholas McCarthy αναμένεται να κυκλοφορήσει άλλο ένα φιλμ τρόμου τον Αύγουστο που μας έρχεται το οποίο τιτλοφορείται «At The Devil’s Door» ή απλά «Home».

Η υπόθεση έχει να κάνει με μια μεσίτρια που προσπαθεί να πουλήσει ένα σπίτι με πολυτάραχο παρελθόν και συναντά την αναστατωμένη κόρη του ζευγαριού που έχει βάλει πωλητήριο για το σπίτι. Η συγκεκριμένη κοπέλα το έχει σκάσει κιόλας από τους γονείς της και όταν η μεσίτρια προσπαθεί να την βοηθήσει βρίσκεται αντιμέτωπη με μια υπερφυσική δύναμη που απειλεί και την αδερφή της.

Στο φιλμ θα πρωταγωνιστούν οι Ava Acres, Arshad Aslam, Rob Brownstein, Naya Rivera, Tara Buck, Ashley Rickards και Catalina Sandino Moreno. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας το οποίος και σας παρουσιάζουμε.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ