Πρώτη ματιά στη δεύτερη σεζόν του Ash Vs Evil Dead

Ο χρόνος αναμονής για τη δεύτερη σεζόν της λατρεμένης comedy horror σειράς Ash Vs Evil Dead όλο και συρρικνώνεται. Μια από τις καλύτερες ομολογουμένως σειρές τρόμου του προηγούμενου έτους, το Ash Vs Evil Dead των Sam Raimi, Ivan Raimi και Tom Spezialy θα βρίσκεται ξανά στους δέκτες του αμερικάνικου καναλιού Starz από τις 23 Σεπτεμβρίου 2016 με το πρώτο επεισόδιο.

Η σειρά θα αποτελείται όπως και πέρυσι από 10 επεισόδια τριαντάλεπτης διάρκειας και σ’ αυτήν θα επιστρέψουν όπως αναμενόταν οι πρωταγωνιστές Bruce Campbell, Ray Santiago, Dana DeLorenzo και Lucy Lawless ενώ στο cast του δεύτερου κύκλου θα προστεθούν οι Lee Majors (θα υποδύεται τον πατέρα του Ash), Ted Raimi (ως πρώην συμμαθητής του Ash από το λύκειο) και Michelle Hurd (ως παλιά αγάπη του Ash).

Ο δεύτερος κύκλος θα σταματάει από εκεί που ξεκίνησε ο πρώτος. Ο Ash αφήνει την αγαπημένη του Jacksonville και επιστρέφει στη γενέτειρά του, Elk Grove όπου θα αντιμετωπίσει την πανούργα Ruby που πλέον κατέχει το περιβόητο βιβλίο Necronomicon. Τώρα όμως οι πρώην εχθροί πρέπει να σχηματίσουν μια άβολη συμμαχία προκειμένου να αντιμετωπίσουν το μεγαλύτερο κακό που πρόκειται να πλήξει το Elk Grove.

Εκτός όμως από τις γραπτές πληροφορίες, έχουμε στη διάθεσή μας και το πρώτο βίντεο, κάτι σαν teaser trailer της μας σεζόν που μας βάζει στο κλίμα του Ash Vs Evil Dead. Απολαύστε το και ετοιμαστείτε για μια εξίσου αιματηρή δεύτερη σεζόν.

https://www.facebook.com/358757780972687/videos/601081366740326/

Θυμηθείτε επίσης την κριτική μας για τον πρώτο κύκλο του Ash Vs Evil Dead στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ