Πρόωρο τέλος για τη σειρά Tremors(;)

Μαύρα σύννεφα μαζεύτηκαν εντελώς ξαφνικά γύρω από τη mini σειρά Tremors του σκηνοθέτη Vincenzo Natali όπου θα πρωταγωνιστούσε ο Kevin Bacon όπως και στην θρυλική ταινία του 1990. Εκεί που την περίμεναν πολλοί φίλοι του cult horror, η ολοκλήρωση της σειράς φαντάζει πλέον απίθανη μετά την άρνηση του Syfy να την εντάξει στο πρόγραμμά του.

Τα δυσάρεστα νέα κυκλοφόρησαν πρόσφατα μέσω αναρτήσεων του πρωταγωνιστή της σειράς Kevin Bacon στο Instagram όπου έγραψε τα εξής:

Λυπάμαι που το αναφέρω αλλά το όνειρό μου να επανέλθω στον κόσμο της Perfection δεν θα γίνει πραγματικότητα. Παρόλο που κάναμε ένα φανταστικό πιλοτικό επεισόδιο το δίκτυο αποφάσισε να μην προχωρήσει με τη σειρά. Ευχαριστώ το φοβερό cast μας και όλους όσοι δούλεψαν σκληρά στα παρασκήνια. Και πάντα να προσέχετε τα GRABOIDS!

Kevin Bacon

Δυστυχώς τα αγαπημένα μας Graboids δεν θα μας κρατήσουν συντροφιά στο προσεχές μέλλον. Διατηρούμε λίγες ελπίδες πάντως μήπως κάποιο άλλο δίκτυο αποφασίσει να εντάξει στο πρόγραμμά του την σειρά μιας και έχει ήδη γυριστεί το πιλοτικό επεισόδιο….

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ